9

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовО, аз съм сигурен че се надяваш, но, си се объркал, те се опитват да извиват ръце. Все пак те доброволно напуснаха съюза. Никой не ги е гонил. В крайна сметка, ще отстъпят а ти пак ще копаеш тук. :)))

8

Христо Христов

преди 3 години

Както казах - въпрос на преговори.Аз лично се надявам да издържат на извиването на ръце от ес.

7

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовНе и ако британците искат да търгуват в Европа. Ако мислят да извиват ръце така няма да е лошо да помислят пак. :))))))

6

Анонимен

преди 3 години

Британците не са притеснени, че европейските им колеги не са фокусирани върху преговорите. Британците са притеснени, че европейските им колеги не са склонни на повече отстъпки, за които британците настояват. Това са две коренно различни неща. Доста весело е да се чете как британеца обяснява, че европейските му колеги "осъзнавали че е необходимо да отстъпят по ключови проблеми". Ъммм, не, нищо такова не "осъзнават", защото такава "нужда" няма.

5

Анонимен

преди 3 години

До Христо Христов"Едно, че британците вярват, че са в центъра на вселената и второ, ес злобно иска да ги накаже."Тва московските другари ще ме скъсате от смях. Налягайте си парцалите, че много яко сте я закъсали. Не се притеснявайте за ЕС, ние ще се оправим.

4

Анонимен

преди 3 години

Нека да кандидатстват да ги приемат в Американския съюз. Щатът Стара Британия. Колонизаторът на Америка ще стане колония на САЩ.

3

Анонимен

преди 3 години

Британският прОговарящ.Групи сВятат.Много лоши тези клавиатури.Или гугъле пийнал белина.Каквото и да си приказваме,Албионаднес би източил наличния париченресурс,ако си бе у нас.Днес ги е яд итърсят диалог( натиск) ,за малко пролука,щото краварите са мнооогодалеко, а поаунда пада.Довиждане.

2

Анонимен

преди 3 години

От така създалата се ситуация има изход. Нима няма отровени клошари? Спомнете си забравения "Дурачьок" и сплотете и концентрирайте европейците с нови санкции срещу Путин.

1

ined

преди 3 години

Британците няколко години са туткаха с брекзита сега ми се разбързали изведнъж.Ши стане ве, ако не тази година, догодина или следващата.