36

Анонимен

преди 3 години

Типичен, ганьовски, страхливец. Дай му да се прави на голям и опасен, да заплашва, да се заканва, да се прави на безсмъртен. А то си е просто един кокошкар, който и родителите му не го вземат на сериозно. И едно време имаше такива артисти, но сега е синдром - цели организирани циркове от посредствени провалени в живота страхливци.

35

Анонимен

преди 3 години

Куче дето лае хапе ли?Ако някой иска да прави нещо няма да го тръби във фейсбук.

34

Анонимен

преди 3 години

Диваните бойци са много смели във Фейсбука и особено в анонимните коментари. А като ги приберат в полицията и се нас.ират от страх и почват да хленчат: " Чичко полицай повече няма да правя така."

33

Тонката

преди 3 години

Това е Просото:):):):)Са се извинява:):):):)

32

Анонимен

преди 3 години

Не мога да я гледам, както и окаяната ни държавица!

31

Анонимен

преди 3 години

Крадлива самоковска даскалица.

30

през пет минути

преди 3 години

Сега Фандъкова проверява през пет минути, дали някой драскач от ФБ не се е скрил под кревата и?

29

Тео

преди 3 години

Ако не сте гласували за ГЕРБ, БСП или отрочетата им, както за тази кметица сте напълно в правото си да им търсите отговорност. Но ако сте гласували за тях, тогава нямате никакво право да им се сърдите. Все едно да започнеш да плюеш по бившата/бившия си. Ами ти си си го избрал/а бе, драги/а! Следващият път му мисли. И на мен госпожата ми е противна, но ако бях софиянец просто нямаше да гласувам за нея! Толкоз!

28

Анонимен

преди 3 години

ПИЙ СИ ХАПЧЕТАТА ... Едно порше за 70 000

27

Анонимен

преди 3 години

Истината е, че Фандъкова го е сваляла, но младежа не е откликнал на страстта и, тогава тя го е наклеветила пред полицията.

26

ПроСоТо

преди 3 години

ако фотоса е от тия дни,то аз определено се ..не че се радвам,но не изпитвам никаква жал към даскалката за това,че е изгубила човешкото си лице.Но така е:-КОЙТО СЕ Е ХВАНАЛ на хорото на Тиквата,е обречен!..Самата Тиква също ме кефи....Толкова се е деформирал и физически и психически,че..понякога ми става неудобно че пиша лоши работи за него....Като Християнин се позапитвам:-"Защо просто не го съжалиш Еднокнижния?"..Но това терзание набързо се изпарява..Особено като чуя простотиите му..

25

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Фандъкова расте но не...старее кат София,даже се...разхубавява.

24

споко

преди 3 години

До АнонименВинету няма защо да го плашима ще му кажа истинатаще се спомине заради наднормено тегло и притеснение как да прехвърли скритите пари на унуците

23

bocko

преди 3 години

не заплашваш, направо стреляш. Те такива, като този младеж не са опасни, но са средство властта да страхува хората

22

MaйMyнФандЪк

преди 3 години

Слдурана е, що е заплашвал тоя гамен

21

ХА-ХА-ХА

преди 3 години

Абе, как така става, че все гербери биват заплашвани - Баце, Муфтата, Фандъчката, а убитите и починалите при странни обстоятелства са все сред критикуващите ги - Милен Цветков, проф. Вучков, русенската журналистка Виктория ... ?!Странно нали ?Заплашват гербаджии, а умират критиците им !...

20

Анонимен

преди 3 години

Аз пък препоръчвам на Фандъкова да напуска кметския стол часът на разпалата иде скоро шефа и ще го свалят ще има съд брифинги ще лъснат всички далавери народа се събуди и тогава ще е с него на подсъдимата скамейка

19

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Фандъкова след време ще стане...почетен гражданин на София,но...първо да оправи Графа,че много се закучи работата.

18

тритяхту пътя

преди 3 години

как не се намери някой положителен във рафинерията в бургас или аец козлодуй или някой хранителен хипермаркет и да ги затворят за по две седмици

17

АнонимеН

преди 3 години

До Анонимен 19ТАКА Е , МАЛКО СА ТЕ БИЛИ ГЕРБЕРУНГЕЛЕ, ДАНО БОГ ТИ УДАРИ ЕДИН ХУБАВ БОЙ И НА ТЕБЕ, ПА АКО ТЕ ЛИКВИДИРА СКОРО ОЩЕ ПО-ДОБРЕ!