26

До 26

преди 4 години

Пишем истини срещу жените ***

25

минутка за реклама

преди 4 години

Сутринта бяха статии от гладните брокери, сега пък за гладните труженички...

24

До 22 муспи

преди 4 години

Какви евреи, свикнали сте винаги да се оправдавате с евреите. Евреите ли ви карат да пишете глупости срещу жените ?! Евреите ли ви карат да си изоставяте жените и децата и да сте безотговорни ?!

23

Анонимен

преди 4 години

Много често в това сайтче се пишат статийки за тия май писатели са им клиенти а писалтелките са клиенти на някое жиголо

22

Анонимен

преди 4 години

Една жена не е ли девствена на 30 40 години явно е от тия дето са строшили поне 100 или 1000 различни и не става з анищо или е от тия дето от ученички са платени и имат 100 или 1000 или тнт а българина ако е от девствените дет не са докосвали жена и на 50 и н а120 години е по-нормален от тия българи дето са 40 50 и тнт годишни *** с пари и обсъждат при коя от тия да отидат

21

Анонимен

преди 4 години

Проститутките са отпадъци и съответно някой *** би отишъл при тях нормалния мъж ако е нормален предпочита никога да не е пипал жена дори и да е станал 105 110 годишен пенсионер но не и ***

20

До 25

преди 4 години

А ти да не си от тия дето се радват ,че на п р т к и ако е така сигруно харесваш и татуировки и тнт явно си от 80 те %

19

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 23и ти ли си от тия дето говорят от името на цял народ? Щото като гледам как им върви бизнеса ще излезе, че "българите" за които говориш нямат и 20% от населението.

18

Анонимен

преди 4 години

Каквато и и да им е тарифата българин на такава не би отишъл дори и да е 40 или 100 годишен мъж който никога не е е ал жена на такива ходят само от ония дебелите мъже с пари дето искат само да е а т слаб и безработен дори и пари да има не би отишъл на жена която кой знае на ден колко мъже минават през нея а ако стажа и е години ....

17

муспи

преди 4 години

До Анонимен - Ако вместо "вие" беше "евреите" всичко би било ясно, иначе си е поредното празно разприказване.

16

Анонимен

преди 4 години

Ако жените имаха полза от пpocтитyциятa, вие щяхте да я забранитe!Нещо като изборите - ако те решаваха нещо, щяха да ги забранят.

15

Анонимен

преди 4 години

До ГРОБАР 19Хаха *** готиния коментар, супер интересен! Сам ли го измисли?? Умрях от смях! Направо комик!

14

Подарък

преди 4 години

На един приятел му подарихме еротичен сеанс по скайп. Една, тя е " известна" си вади от пощата разни работи ( плодове, зарчета, шоколадови яйца) и после ти ги праща по еконт. Тоз нашия вече две седмици ходи с нови слънчеви очила. Тя му ги прати с пожелание : Приятно лято!

13

До 7 / До 4

преди 4 години

"Аха, *** все сте с готови оправдания. НСР ще докара шериат в Европа и такива като теб мюсюлманите ще ги прeбивaт с камъни."Защото си мислите, че жените примират да се занимават с гнусотиите ви по цял ден! НСР няма да докара никакъв шериат, вас мъжете ще ви чипират и при най-малкото провинение ще ви спират електронните пари (книжни пари няма да има), ще губите и работата си. Тогава ще се молите за едно парче хляб, умирайки като гладни кучета по улиците, но никой няма да ви даде от страх.

12

!?

преди 4 години

Много ме кефят оправдания от рода "Завърших икономика, но плащат малко.", и на мен ми плащат малко но не съм тръгнал на обирам апартаменти, да продавам дрога, до сея канабис, да пребивам хора за пари..., а си кретам със заплатката и си плащам данъци и такси. То и висшето така го е изкарала.

11

Анонимен

преди 4 години

Не само, че такива сайтове вече има, ами дори не е незаконно. Незаконно е сводничеството и организираното предлагане. Другото си е легално.

10

Хах

преди 4 години

Точно с 2 клика може да откриеш поне 5 сайта за сексуални услуги в БГ. Тоя Тулев от Марс ли пада ?

9

Эга ти эксперта

преди 4 години

Любомир Тулев, експерт по киберсигурност: "Никой няма да си позволи да създаде сайт, предлагащ сексуални услуги."

8

MaйMyнaтa

преди 4 години

А що не се нахранят онлайн тия жрици бе, ей така както си гледат две кифтета на монитора

7

Анонимен

преди 4 години

Жриците освободиха ОколоМръсното, защото там сега работи Борисов!