34

Анонимен

преди 3 години

Безумие е това, умишлено излагане на учителите на зараза и смърт,!

33

Анонимен

преди 3 години

Всички деца са вече събрани на групички по паркове и градини, играят си заедно което е най-естественото състояние за тях! Тука някакви си дето не се знае дали знаят какво е дете реват и се късат детските градини да не отваряли. Ами как ще се издържа главния мафиот на държавата ако не работят хората? То всичко е свързано - тези родители на деца трябва да изкарат най-напред за цялата номенклатура герберастка, че и за тях и децата им да остане! Вие си скимтете ама няма да е вашата!

32

уууууу

преди 3 години

безумие. Мерки, писани от ***, които никога не са влизали в детска градина. Всеки заболял учител после да съди държавата за умишлено излагане на риск!

31

1

преди 3 години

До дъра бъра,Как какво ще ядат,нали он ни пази парите,затова не ги харчи,ще дава по една брутна заплата,на единия родител ,и толкова,какво сложно има,нека децата,да си останат,по домовете,поне до 01.07.2020г,така ще ги предпазим от вируса.

30

дъра бъра

преди 3 години

Много ви бива да пишете, ама вземете ги включете тези мозъци малко. Този вирус няма да изчезне с магическа пръчка, нито сега, нито догодина. Колко време ще стоят затворени ясли и градини? Тези хиляди деца какво ще ядат, щом родителите им не могат да работят??? Учениците какво ще научат без да ходят на училище??? Като умирате от страх се крийте и не ходете по магазини, то е равносилно! В градския транспорт като *** нагъчкани, ама за градините ревете. В Кауфланд може, на градина не :) Овчици!

29

Предложения

преди 3 години

Да ще трябв ада се карантинират всички ако се докаже случай на коронавирус в ДГ, защото реално KV19 при децата протича асимптомно и когато се хване при едно дете, вече е възможно да се е разпрострали вируса в цялата детска градина, тогава се налага карантина на контактните лица (децата) и на техните семейства (също като контактни лица на потенциално заразени). За съжаление тук полезен ход няма! Нито може да се отвори икономиката както трябва, нито може да се държи затворена!

28

ss

преди 3 години

значи ще ходим маскирани като нинджи по магазини и на закрито ще спазваме дистанции по 2 метра ще си дезинфекцираме ръцете нонстоп и дрехите и ще си пускаме децата да се събират с други кой болен кой не това е безумие или всичко се маха и както си беше преди или си остават текущите ограничения и като няма вече нови заразени се пускат градините....

27

Възмутен

преди 3 години

Този Ананиев дали миналата седмица каза че преди отварянето на градините ще правят тестове на персонала и децата и след това периодично ще се правят. Сега пък казват, че не могат дори и еднократно да се направят, само на малка група учители. Нямам думи, тези наистина не знаят какво правят

26

Анонимен

преди 3 години

Според мен е прибързано това отваряне на градините. Абсурдно е и това, че семействата на децата и на персонала, ще бъдат и те под карантина независимо кой ще е вирусоносителя. И наистина абитуриентите не могат да имат изпращане, защото учителите им ги е страх да не се заразят, въпреки че това изпращане е на открито за 30 минути, а учителите и персонала в градините са обречени тогава по цял ден в затворените помещения. Те май това целят да се увеличи заболяемостта за да затегнат пак мерките

25

"браво "

преди 3 години

след лекарите, наред са учителите. Смешна държава.

24

няма шанс

преди 3 години

Няма шанс да се опазят. Нито децата, нито персонала. Беше рано да това. Кой ще носи отговорност за последствията? А градините, в които се работи с ромския етнос к'во правят? Там са най-големите зарази. Изложиха се управляващите.

23

Анонимен

преди 3 години

В детските градини и във всички затворени пространства, където се събират много хора, трябва да се инсталират пречистващи въздуха устройства.Учените трябва да знаят какви.Дадоха стотици хиляди за респиратори, които спасиха има-няма 5 души, а не организираха, не се чу поне, производство на посочените устройстваПринципно нови вируси и зарази все ще има и циркулация на непречистен въздух трябва да се отстрани като технологичен строителен дефектОсвен ако се цели поддърцане на висока заболеваемост

22

безумие

преди 3 години

Е къде са строгите мерки и контрол, с които проглушиха ушите ни? Това си е съзнателно излагане на риск, умишлено! Разчита се на родителите ли? - та те си водят децата болни почти винаги. Потресена съм от безхаберието на управляващите! Няма да има учители, господа!

21

Малии

преди 3 години

Мили хорица, два месеца едва устискахте с децата по къщите, но критикувате учителките в детските градини.. а и друго да допълня: като детето ви донесе у дома короната кой по напред ще трябва да се лекува? Детето, родителите или всички баби и лели? По трудния начин ще се уверите, че таквиз животни като короната има!

20

Анонимен

преди 3 години

Истината е, че малки и по-големи деца поне половин месец вече са масово заедно навън да играят. Остана само да се отворят градините, та да могат и родителите да тръгнат на работа. Крайно време е!

19

Анонимен

преди 3 години

Щом много лелки десетки години работят има и работещи учители в пенсионна възраст, дори и с ТЕЛК, това означава че пръщат от енергия и здрави нерви за да стоят 25-27 деца. На който не му харесва да освободи място за немрънкащи жени,които при всякакви обстоятелства ще се справят със задълженията си.

18

Анонимен

преди 3 години

Отваряйте всичко, на който му е писано да умира и животът да продължава по старому. Че вече много дотяга цялата тая история.

17

Анонимен

преди 3 години

До АнонименВ градините има ден на отворените врати - *** един ден там, стой цял ден с група от 25-27 деца и много искам да те видя как ще пращиш от енергия. Аман от мрънкащ, недоволен народ!

16

мак

преди 3 години

От прочетеното става ясно, че осъзнават, колко е рисковано да отворят градините. Няма добър вариант, нито малки групи, нито смени ще намалят риска.

15

Боян

преди 3 години

Хората обезумяха и доброволно посегнаха на стълбове на модерния свят като образование и спорт. Нищо добро не очаква човешкия вид при това лековерно поведение.