46

Анонимен

преди 3 години

Абе Сираков, ти сигурно си единственния, който още не е разбрал, че акциите на Левски вече не са собственост на Божков, а на Бойко Методиев Борисов, и ако искаш акциите отивай при него и ги искай

45

Анонимен

преди 3 години

До 43Ами случайно да знаеш в белите държави какво наказание щеше да има за Моци, за оня каратистки удар срещу Маркович. Тук даже и фаул не свириха.

44

Анонимен

преди 3 години

до 37 Наско да се намеси срещу 5-6 човека по 100 кила? Какво щеше да направи ако беше се намесил срещу тия горили, бе урооод?

43

Анонимен

преди 3 години

До CRUКакъв си ти бе? като си такъв курназ и не ти пука да плюнчиш защо не пишеш на български ами го лигавиш и го изкривяваш? какви сте вие бе дори не можете да псувате като хората че да ви разберем . Не мисля че с олигавения си от латински букви български ще накараш някого да му пука за глупостите които си написал. Бъди сигурен.

42

Анонимен

преди 3 години

До 41 Много хора ще ти потвърдят, че Наско е един от най-големия далавераджии в Левски. На първо четене се сещам за трансфера на Чиликов и тримата бразилци. Лошото е, че той се надява друг да намира пари, а за него да остане "организацията".

41

Анонимен

преди 3 години

Чорбарииии....Левски винаги ще бъде в А група, за разлика от вас! Запомнете го!

40

Анонимен

преди 3 години

до 39 В белите държави не дават жълт картон като на Моци, като вкара на ЦСКА една дузпа и Лудогорец победи с тази дузпа ЦСКА...пардон победи чорбата и отиде до аут линията и застана мирно с разперени ръце към агитката на чорбарската агитка. А за това съдията му даде жълт картон, само щото си е разперил ръцете!По- жалък жълт картон не съм виждал в историята на световния футбол.

39

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 39Не знам какъв ти е зорът и за какво Сираков на тебе трябва да ти се извинява. Той е направил много за този клуб и не мисля че ще е зле акциите да попаднат в ръцете на човек който е отдал живота си за просперитета и славата му а не на някакви далавераджии, които само гледат да изцедят максимално клуба и да го оставят на произвола на съдбата.Мисля че един бивш играч ще създаде повече условия клубът да се възроди отново като цитадела на спорта а не като рай за далаверата

38

MaйMyнaтa

преди 3 години

Кремиковци го купия за 1$, а тоя славен клуб и лев ли не дава никой. Бас и бизнесмените продънени, паре ли немат или им се свидат

37

Анонимен

преди 3 години

До 25Когато даден футболист вкара гол на родния си клуб, не само че не се радва ами навежда глава, не приема поздравления от съотборниците си и вдига ръка за извинение към феновете. Когато Наско вкара на Левски, не само, че се на.ра от радост, ами направи нещо, за което в белите държави щеше да понесе сериозно наказание. Но вие си го уважавате, въпреки, че не знам да се е извинил на феновете.

36

Анонимен

преди 3 години

До 23Не, Наско не съблече Петев, Наско наблюдава отстрани и не се намеси по никакъв начин да предотврати този срам. Държа се като п...а , даже излезе преди Петев. На другия ден станахте за смях пред целия футболен свят.

35

Анонимен

преди 3 години

Наско като вземе акциите на Левски може да назначи жена си за треньор на клуба ! - тъкмо ще съчетаят футбола с гимнастиката.И без друго нашите футболисти напоследък приличат на гимнастички.Може даже и нов спорт да се роди ! - футболна гимнастичка.

34

Анонимен

преди 3 години

Какво казват корпоративните юристи за акциите? Защо все още няма експертно мнение за правомерността/законността на джиросването?

33

roshani izila

преди 3 години

хахахахаха,да не вземи и тоз да се разплаче сега

32

Анонимен

преди 3 години

Тоя е кукла на конци,нищо че две думи на кръст не може да върже вече и мяза на 70 годишен,а щял Левски да спасява

31

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

Наско Сираков може да реши да вземе и акциите на "Тръмп тауър", защото Бойко като ходил до САЩ решил че нещо сградата не се поддържа добре хахаххаа

30

Не извратен тип

преди 3 години

Бойко да ги джироса на Наско,после като знаем как играе отбора ,да ги вържат към здравната каса и готово

29

Анонимен

преди 3 години

Акциите са на комуниста от Банкя и точка.Той да решава,защо се молят на Божков, като един подпис на човека под магнолията ще реши всичко!Да не би Сираков да го играе *** на Бойко за да го спаси от срама!?Не знам,съвсем се обърках.

28

Анонимен

преди 3 години

до 29 Аз като левскар пък се накефих в един мач като Гонзо след поредното изнасилване на вас чорбетата остана по слипове.

27

Анонимен

преди 3 години

А жена му на този какви вувузели е правила на ББ не е истина,иначе как се взимат пари от ММС