9

Анонимен

преди 3 години

нюрнберг/сигурно.....ти и без ваксина си бавноразвиващ.

8

Анонимен

преди 3 години

Това недоразумение в белият дом беше избрано с помощта на блатная с надеждата да го държат на връзка.

7

Нюрнберг

преди 3 години

Гьоринг Немски (1893-1946), министър на въздухоплаването в правителството на фашистка Германия. Райхсмаршал (от 1940 г.). Директният организатор на провокативния палеж на Райхстага през февруари 1933 г .; инициатор на създаването на Гестапо и концентрационните лагери. По време на съдебния процес в Нюрнберг той бе осъден на смърт като един от основните нацистки военнопрестъпници. Аз се самоубих.

6

Нюрнберг

преди 3 години

До Питър и други са опитвали!докато не приключи задълбочено и публично разследване.https://petitions.whitehouse.gov/Тази петиция е събрала пет пъти повече подписи и Конгреса трябва да раследва.Давност за престъпления срещу човечеството няма.Да се чудиш нашите депутати гласували за задължителни ваксинация дали няма да ги завърти шайбата?

5

Анонимен

преди 3 години

Бил и евгенистите желаят между 75%-92.5% да бъдат утилизирани. М/У 500 000 000-2млд. да оцелеят.

4

Анонимен

преди 3 години

Затварайте го спешно в Белвю.Преди да е подпалил 3-та. война!

3

Питър

преди 3 години

До сигурноКато чета постове като твоите ми се ще Бил да е малко по-амбициозен и да се опита да намали населението с поне 75-80 процента. Ще ни бъде доста по-добре след това.

2

сигурно

преди 3 години

Военните световни игри, провеждани в не друго, освен Ухан. Оттогава е започнат световен опит за ваксини и биометрично проследяване.Начело на това е Бил Гейтс, който публично заяви интереса си към "намаляване на нарастването на населението" с 10-15%, чрез ваксинация. Гейтс, УНИЦЕФ и СЗО вече бяха убедително обвинени в умишлено стерилизиране на кенийски деца чрез използването на скрит HCG антиген във ваксини срещу тетанус.Конгресът и всички други ръководни органи са деликтни, докато не приключ

1

сигурно

преди 3 години

Petition the White House on the Issues that Matter to YouТова е официалния сайт на Белия ДомНие призоваваме за разследвания във Фондация Бил и Мелинда Гейтс за медицински злоупотреби и престъпления срещу човечествотоДокато разглеждаме събитията около пандемията COVID-19, различни въпроси остават без отговор. На 18 октомври 2019 г., само седмици преди обявяването на нулата на земята в Ухан, Китай, се състояха две големи събития. Единият е Събитие 201, а другият - Военните световни игр