62

икономист

преди 4 години

При всички положения, сегашната ситуация е крайно неизгодна за човечеството. Ако имаше Бог, той не би искал от нас такива жертви.

61

икономист

преди 4 години

Проблемът е, как тогава да си обясним чудесата на Християнството, ако няма Бог?И тук е най-голямата конспирация, защото някои от документираните чудеса, не могат да бъдат обяснени от науката ни. Те нарушават фундаменталните закони на физиката. За мен, най-вероятното обяснение е, че участваме в социален експеримент на по-развита цивилизация.

60

икономист

преди 4 години

До Да го знаетеЗа съжаление, човекът по коментар 45 е напълно прав! Няма Бог, или поне не съществува във вида, който го познаваме от Библията. Религиите са създадени за контрол над масите, от същите хора, които са измислили и пазарната икономика.Богатите няма да отидат в Бездната след деня на страшния съд, защото такъв ден няма да има, но пък ние робите ще им докато умрем, надявайки се, че страданието ни ще бъде облекчено от вечния живот след смъртта.

59

Анонимен

преди 4 години

Аз пък ако доживея до възраст, да не мога да се грижа за себе си предпочитам да съм в старчески дом или дори умряла . Защо трявба да тормозя младите да ме дондуркат по задължение?! В крайна сметка, всичко минава и заминава.

58

Анонимен

преди 4 години

Прочета ли за "нов световен ред" и гръбака ми настръхва. А на 113 няма нужда да коментирам, колко мозък е останал в тази симпатична иначе баба.

57

да го и....

преди 4 години

Бай Луциферчо е злото на планетата,осера Рая,аут

56

Луцито.фера

преди 4 години

Всичко сътворено от човека е пагубно за самият човек,Само 1 пример от многото други,хиляди.Автомобила ко прай,убива теб,убива невинни

55

Анонимен

преди 4 години

До Да го знаетеЕгиптяните са се отнасяли с уважение към Озирис и Изида едновременно. Във аврамските религии къде са жените равини, имами и свещенници жените-папи. Аврамизмът няма да има място във модерния свят.

54

Анонимен

преди 4 години

До Да го знаетеДревните хора са вярвали че Зорницата и Вечерницата са две различни тела така възниква терминът носител на Зората или Носител на светлината познат като Луцифер По-късно разбират, че това е една звезда и я наричат Афродита/Венера. Тук е мястот да разберем, че Луцифер е носител на женското начало Бог е мъжкото начало изпълнено с агресия, насилие и себично. Ин и Ян. Монотеизмът е понижил жената и така се стига до бракове между мъже с мъже.

53

Анонимен

преди 4 години

Надеждата умира последна.

52

Анонимен

преди 4 години

Всички го искат,но никой не може да го дефинира добре. Новият ред е различен за различните слоеве на обществото, общоно е в развитието към по-добро.

51

noFreeman

преди 4 години

хахаха тоя рептил му трябва нов ковчек... и 3 метра под земята...

50

Анонимен

преди 4 години

иска му се на дъртия бабок нов световен ред.....

49

Анонимен

преди 4 години

Американците избраха Тръмп, те вярват, че човека който ще ги спаси е един безсрамен олигарх милиардер. Това естествено ще приключи *** катастрофа и тук ще настъпи една чудесна възможност за трансформация на света. Частният богаташки елит няма как да има интереси сходни със тези на хората. Можете да управлявате единствено в интерес на държавата или в интерес на частния капитал.

48

Да го знаете

преди 4 години

На някой му се иска нов световен ред,ама другият път,път който води към ада,Така че Бог е този който решава а не дявола,много ора служат на сатанчо,и той с бодра крачка,ще ги отвее в геена огнена,където няма,мъни.Да му мислят,богатите които творят това що е против Бога

47

Анонимен

преди 4 години

Американската демокрация е на командно дишанер либералният център е мъртъв сега остава крайно ляво или крайно дясно.Един цитат от Оруел Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е.

46

Анонимен

преди 4 години

Бъдещето е на умствено озарените хора. Вие сте умиращото и проваленото минало живеете във измисления си свят от лъжи и илюзии и налудничаво наричате това истина. Истината не се интересува от това дали имате способността да я схванете. Еволюцията просто ще ви заличи, няма да има нужда от вас, просто защото няма да има със какво да допринесете за бъдещето.

45

Анонимен

преди 4 години

Бабето е пожелала по-добре организирана социална с-***,а журналистите са я перефразирали като ,,нов световен ред"

44

Анонимен

преди 4 години

За повечето хора демокрация - комунизъм това е нещо, като борбата между доброто и злото. те не постават въпросa така: Умните и способните и хората имащи някакви таланти срещу глупавите и мързеливите.

43

Анонимен

преди 4 години

Гърците са измислили демокрацията за да победят именно капиталистическото общество. Днес демoкрацията е във симбиоза именно срещу това със което се е борила, така се стига до капиталистическата демокрация - едно уродливо същество.