6

Анонимен

преди 3 години

Гледах вчера по нешънал джеографикс един скиор как буквално изчезна,изпари се.Човекът попаднал в преспа образувана от затрупана със сняг елхичка.Едвам го извадиха приятелите му.Да почива в мир Боян,изглеждаше харизматичен човек,но за съжаление когато хвърлиш една монета и 10 последователни пъти е Ези е много вероятно 11-тия да е Тура (въпреки,че математиката казва 50/50)

5

Анонимен

преди 3 години

На х. Мальовица някой е турил една надгробна мраморна плоча с тоя. Нямам идея защо. Отивам на планина да се насладя на чистия въздух, спокойствието и природата, а там заварвам на централно място подната надгробна плоча с тоя. Е, за чий?

4

Анонимен

преди 3 години

Абе, кой пак се сети да пише за тоя самонадеяник? Решил е да рискува и е загубил. Това си е негов личен непремислен избор. Като си е биел камшика всяко лято за някъде и е зарязвал семейството си, страшен баща е бил. Голям пример го изкарвате. Нищо не казват за останалото време от годината, за което се предполага, че е подобно, като лятното. Самозванец и голям разбирач.

3

Сашо

преди 3 години

Наскоро са го видели в Аржентина.

2

Анонимен

преди 3 години

2 години, сякаш беше миналата година, колко бързо времето лети

1

Анонимен

преди 3 години

Човекът е искал да се самоубие, като е изоставил групата си в базовия лагер и е тръгнал сам нагоре. Щом и инсулина не си е взел- то е ясно.Мир на душата му!