28

Русенец

преди 3 години

Поредната идиотия. След като поставиха собствения си президент да връща в парламента точно техните предложения. След като Румен Гечев, да не остане по назад от Волен заяви, че ген. Мутафчийски не му е никакъв, за да казвал каквото и да е. След като световни лидери не се срамят да признаят, че няма изпитана рецепта. Само Корнелия знае всичко. Като Тръмп. Но видяхме Тръмпова Америка. Както и Русия дето Путин вдига ограниченията , за да могат руснаците да отидат на референдум за доживотна власт.

27

Asd

преди 3 години

Общото между бсп и телефонните измамници е, че лъжат пенсионерите

26

1

преди 3 години

До Бсп е в будна кома..бсп е приемник на БКП,в която членува твоя любим вожд бойко.

25

Рени

преди 3 години

До БанкерЪПитай какъв е държавния дълг на Гърция....и тогава я давай за пример като успешна икономика.

24

Стефания

преди 3 години

КУртев, защо не направихте 9% данъка върху храни, лекарства, детски стоки и книги докато БСП управлява явно или в коалиция с ДПС, НДСВ и тайно с Костов??? БСП обича да предлага намаление на ДДС и огромни социални разходи като опозиция, но като управляваши БСП фалира 7 банки + КТБ, въведе плоския данък в полза на богатите, масларова увеличи пенсиите с "цял един български лев", великия икономист р. гечев фалира България, заплати и пенсии бяха от 3 до 7 долара, а 1 долар се разменяше за 3000 лв...

23

Бсп е в будна кома..

преди 3 години

Какво беше Бсп, че нещо не си спомням ?

22

ОБИКНОВЕН БЪЛГАРИН

преди 3 години

Кутев, "*** не чуруликай" е казал народа! БСП първа да си оправи своите финанси! Ама с такива гурута като "професор" Гечев ...... ?!

21

Чебурашка

преди 3 години

Социалистите много обичат да преразпределят средства. Стига да ги има, обаче. Защото "социализма свършва тогава, когато свършат парите на другите"!

20

Джордж,на дедо Гочо

преди 3 години

Дадааа..отдаааввнаааа!хахахааа..абе,да ви кажа в тоз живот на държава не улучихме!

19

девалвация

преди 3 години

до като бяхте на власт защо не го намалихте това ддс бе другарю антон ? защо тогава не направихте нищо от това което сега непрекъснато предлагате и критикувате ? а другари и другарки ?

18

Анонимен

преди 3 години

9% на избори да вземете..

17

Анонимен

преди 3 години

Грешката на Борисов е, че трябваше да намали данъка на ресторанти и хотели само докато се съвземат от последствията на Пандемията...но това може да се коригира когато му дойде времето.

16

Анонимен

преди 3 години

Всички предложения на червената Мафия са конрапродуктивни и нямат икономически ефект - колко може да навреди на "икономиката" затварянето на парковете и на няколкото КПП'та (и то временно) ?Червен популизъм постфактум, от рода "ние щяхме да го направиме по-добре" - Да ама Не !

15

БанкерЪ

преди 3 години

До 14Ами в нормалните държави парите идват от производството. А не само от данъци! Я виж как е в Гърция - ДДС на лекарствата и книгите е 0%, а на храните - 6%!? Те откъде вземат пари?

14

Totenkopf

преди 3 години

"Антон Кутев: БСП отдавна предлага 9% ДДС за храни и лекарства" А защо не го приехте когато бяхте на власт? Кутев гледай си тролчетата не превишавай компетентността си.

13

До 13

преди 3 години

А защо тиквите, които са на власт 11 години, не премахнаха плоския данък - нещо повече, Главанака заяви, че не трябва да се пипа?

12

Анонимен

преди 3 години

Здравият разум се е евакуирал от тази заразена с тъпотия, алчност и диващина територия! Има ли значение кой прави разумните предложения в полза на обществото? Тук шепа шебеци се упражняват върху българския народ и възраждат практики от 90-те години на 19 век! Храната, лекарствата, водата, електроенергията за бита, детските стоки и учебниците са онези базови потребности, които трябва да са най-малко с намалено ДДС!Мислят за джобовете си, а не за народа си, серсемите!

11

Анонимен

преди 3 години

Тези много раздават на чужд гръб!Такива лицемери са!Алооо кой създаде плоския данък?Кой създаде най крадливото племе червените олигарси?Знаем го вашето управление?Харчене до дупка!И след тях катастрофа!

10

спинозния

преди 3 години

пак се оля,били го предлагали,защо не го направихте,всъщност вие за 30 год. не сте направили нищо добро за страната,но това което направихте фалирахте държавата 2 пъти,хората помнят,за това повече на власт НИКОГА,КРАДЦИ ненаядни.

9

Шопо

преди 3 години

Я на на кръчма не ода !!! Ама в магазина-всеки ден ! Да бехте намалили ДДС на храните...