203

До анонимчото

преди 3 години

..."За глупавите хора (главно от работническата класа и пенсиите) е много лесно......."- Алооо...Интелигенцията... Я по-кротко! Кат не ти харесва тук, *** при своята компания на плеймейтки, футболисти, , чалдаджии, наркоманчета, па вземи със себе си и своя кумир бойко, със все гербаджии...

202

Анонимен

преди 3 години

копейкин върна ли субсидията? За един приятел питам.

201

Анонимен

преди 3 години

Това че имаш титли на дипломите си не значи че си Господ. Не си ходил дажи в Атланта и за какъв център велик на света говориш? Този център който даде парите на Китай да направи био оръжие за масово заразяване? пИтай Фаучи най-големия престъпник и останалата мафиотска група от CDC in Atlanta, кух надут *** професор само на диплома.А това за ваксината колкое хубава искаме ти първо на тебе да си я сложиш на живо по телевизията да гледаме. Професор на книга! Измислица професор

200

Анонимен

преди 3 години

Аз като гледам българският народ вече е ваксиниран, че и чипиран. Нито пандемия, нито каквото и да е може да ни управи, докато не се докараме съвсем.

199

ДДРОнег

преди 3 години

До АнонименАко Вие сте Българин, говорете само за себе си, не обобщавайте за цял народ по собствения си интелект !!!

198

ДДРОнег

преди 3 години

"Скачаме" срещу управляващите, защото не им вярваме, защо се чудите !!!

197

Анонимен

преди 3 години

Кое му е смайващото?Българина е пословично глупав.

196

Даниел Данаилов

преди 3 години

А защо приеха закон за зъдлжително ваксиниране след като няма ваксина?Че и в текста има - създаване на извънредни пуктове за ваксинация!

195

За ваксината

преди 3 години

Тя се атенюира в организми, които са имуннорезистентни и невъзприемчиви.Още Луи Пастьор без микроскопи прави ваксина против бяс като я пасира през 133 заешки мозъка. После я инжектира на изпохапано от бясно куче и детето оздравява!Coronavirus не мутира, той се трансдуцира с гени от клетките на гостоприемния организъм (който може да плъх, ***, *** или човек - болен от СПИН, ГРИП, ХЕПАТИТ и т.н.)МУТАЦИИТЕ са само в МОЗЪКА на този мустакат господин Кантарджиев и хирурга Мутафчийски.

194

Barba Ganios

преди 3 години

.smaivashtoto e ,che ne se tarsi mnenieto na specialist dotcent Mangarov .a se slushat mantrite na Kantardjiev ,koito pripiava na pravitelstvoto !!! Oblichaiki glipostite mu v "nauchna " obosnovka uj !!!

193

Анонимен

преди 3 години

ХМ мисля е време да се спрат говоренето на щуротии и писането им - коронавирусите са познати още от 70 години и за тях ваксини няма има лекарства. Те са тип вируси които мутират за около месец два- може да се направят редица изследвания и събиране на доказателства за да се провери и на този вирус периода на мутации. Не би било възможно да се направи ваксина освен ако някой пусне отново същия вирус. - но този някой ще трябва да отговаря пред целия свят.

192

Смайващо смайване

преди 3 години

Наистина е смайващо. Още съм смаяан и смайването ми е голямо.Протест срещу несъздадена още ваксина... Страдаща несъществуваща БГ икономика... няма сигурно действащо лекарство , но има излекувани хора...А най смайващото е че според статистиката на Здравното министерство за последните 5 години ВСЯКА ГОДИНА в България са умирали по 1500 човека от респираторни заболявания със ИДЕНТИЧНИ на коронавирус симптоми и НИКОЙ дори и не си е помислял да обявява пандемия и да изолира хора.

191

Анонимен

преди 3 години

В България една малка група хейтъри и антиваксари дигат такава олелия,че нормалните хора изпадат в учудване.Тези които претендират за най-демократични , най-безапелационно налагат своето мнение.

190

Iordan Ivanov geolog

преди 3 години

Засечени са тежки увреждания на биосферата причинявани с високо вредни бели скенери вкл инсталирани на автомобили вместо доказано безвредни фарове.Скенерите вкл ЛЕД и лазерни причиняват тежки нелечими увреждания на биосферната охрана.Активирани са милиарди тежко аномални зони вкл Black death anomalous zones.уврежданията причинявани от автомобили с включени фарове през деня се виждат ясно . В София са много тежки.Има откат срещу хората засечени са проучващи сеизмични слаби вълни тип WWPSP

189

Обективен

преди 3 години

А не е ли смайващо, че искате да ваксинирате всички с несъздадена ваксина?!?

188

sd

преди 3 години

Кога искаш да скочат, като им набият адската смес и убият хоарата ли?Това е нагъл цинизъм. Засрами се от лъжите, които изричаш хладнокръвно!

187

Анонимен

преди 3 години

Аз не съм от шумното малцинство, но и аз сляпо не искам да се ваксинирам, за да не би. Без да е ясно какви са дългосрочните последици. Рисковите групи да са ваксинират. Много малка част се разболяват, още по-малка част се усложняват, и още по-малка част стигат до фатален край.

186

redordead

преди 3 години

до тези дето вярвате в това, че Бил Гейтс ще ви чипира - няма смисъл да се съпротивлявате, оказа се, че такива като вас с ниско IQ директно ще ви инсталират чиповете през 5G мрежата - оказало се, че който няма много багаж на втория етаж имало висока пропускливост и такова безинжекционно ваксиниране било възможно...

185

тита

преди 3 години

Смайващо е ? Не, не е - вече започнахме изпреварващо да реагираме...

184

Анонимен

преди 3 години

до тук сме 37 вирусолози