122

Анонимен

преди 3 години

Мреме, като мухи на припек.

121

Анонимен

преди 3 години

От корона ГРИП страх нямам. Да кофти грип е но се изкарва за ДНИ!Човек няма никаква работа в инфекциозното - най-много паниките там да го убият, както убиха хиляди хората по некадърност в Италия. Щом човек си обърне малко внимание в началото, нама никаква причина да ходи в инфекциозното. Вижте Швеция, Вижте Индия Вижте която и да е африканска държава!!! - Нито Карантина - Нито корона вирус!Брех не съм мислил че ще спомена Швеция Индия и Африка, като пример в едно изречение, но е ФАКТ!

120

Анонимен

преди 3 години

до 1Явно трябва да си смениш чипа, щом при съобщение за с.м.ртта на хора смяташ да се радваш.Такива като теб са били атентаторите в църквата ,,Св.Неделя,,.

119

до101

преди 3 години

Не скачай много,че повечето т.нар. заведения за обществено хранене са пълен компромис и отдавна трябваше са бъдат затворени.Истински ,,кошмари в кухнята,,.Като чета коментариите срещу хигиенните мерки си обяснявам защо сме на челно място по инфекции, наричани ,,болести на м.ръсните ръце,,.Само глоби ще ги оправят тия мърлячи

118

Анонимен

преди 3 години

"да,да ама не" и Истукан са един и същ обратното на нормален.

117

Анонимен

преди 3 години

Някакви смели форумни мишоци смело тракат по клавиатурите, че няма вирус, но ги е страх да станат доброволци в интензивното.

116

да,да ама не

преди 3 години

До Анонимен 113И УЖАСЕНА, И ИСТИНАТА! Може роднини да са! Казва ли ти някой, а и смееш ли да питаш! Май има и още една! Може и мъже да са!

115

да,да ама не

преди 3 години

До Анонимен 117И ИСТИНАТА

114

Анонимен

преди 3 години

Някакви страхлите форумни мишоци искат да са затворници цял живот. Слагайте противогазите и се заклмчвайте у вас.

113

Анонимен

преди 3 години

До 118За 36 новооткрити заразени, от които хоспитализирани 12 ти предлагаш да са затворим в къщи и да носим противогази ли?

112

Анонимен

преди 3 години

Трима души са починали от инфаркт, диабет , истерия и т. н. , а не от корона вирус. И това ако е пандемия ние сме за лудницата

111

Дарвин

преди 3 години

В животинския свят има естествен подбор. Хищниците ядат слабите гадинки.Човека няма друг естествен враг освен себеподобния си . Пуснахме си го вирусчето сами.

110

Анонимен

преди 3 години

Ужасена и Златена да не са майка и дъщеря?И двете са си лика-прилика в първосигналното паникьорство. Но Ужасена е грамотна и в състояние да оформя мисли и изречения. Докато Златена е тъжна рожба на образователната ни система.

109

уточнение

преди 3 години

Свински грип ,птичи грип ,корона грип и т.н. Да живее фармацията !Проф.бай Шиле е част от мафията. От 13 март до сега са умрели над 9000българи ,от които 100 от коронавирус ПЛЮС СТРАНИЧНИ БОЛЕСТИ!!! НО НИТО ЕДИН ЕДИН ,САМО ОТ КОРОНАВИРУС!Похарчиха се милиарди , Барба Ганьос се окопа във властта , а икономиката просто изчезна.

108

Анонимен

преди 3 години

До ИстуканМного си *** Саше!

107

Истукан

преди 3 години

Измислиха нов вирус. Корона вече се изтърка. Новият вирус тепърва ще се разпространява и тепърва се очакват жертвите му.

106

Анонимен

преди 3 години

Мале, тази Златена се е бъгнала нещо... Мели едно и също, едно и също - като развален грамофон. От край време пуска два тъпизъма, но под тая новина направо не спира да върти плочата. Моме, а дали знаеш, че има препинателни знаци - точки, запетаи... Явно не си ходила даже в началните отделения.

105

Анонимен

преди 3 години

Българино, бъди отговорен и се пази, където и да си!

104

Анонимен

преди 3 години

Как Мангър и Чалгар съобщава същата новина:36 болни от диабет, хипертония, ишиас, пришки, маясъл имат придружаващо заболяване - коронавирус.Трима загинали от болестите си, при придружаващо заболяване - коронавирус.

103

ха-ха

преди 3 години

До що за хора сте!?!?!?Ей ,близач на герберски задни части ,влизал ли си в някое РЗИ?Аз бях там преди седмица.Десетки тлъсти лелки дремят в канцелариите и се чудят какво да правят по цял ден.Чакат указания и пишат протоколи ,които никой не чете.Сто човека вършат работа за трима.Всичките са от ГЕП и никой не напуска ,защото на борсата никой не търси търтеи.Бегай да ближеш или отиди да им благодариш лично в РЗИ.Ще те вземат за л.у.д!!!