9

Хемосеран Хемопърдян

преди 3 години

Това неполезно изкопаемо какви финансови съвети може да дава , когато на него паричките му ги дадаоха наготово , в куфарче !? Той и другите назначени бизнесмени знаят само да папкат и да слушкат ,ама нали сме "услужливи" медии - трябва да им се даде глас . За него , Пеевски и др.подобни трябва да се дава трибуна непрекъснато , та белким станат хубави !

8

Анонимен

преди 3 години

На дъщеря ми и приятеля и в Белгия им дават по 1600 евро на човек на месец, подпомагане. Намаляли им клиентите и държавата се намесва. Иначе бизнесът им не е нормативно затворен. Викам ги да дойдат в Тикволандия и да се възползват от щедрите мерки на Бойко - не искат.Глупави деца...

7

Анонимен

преди 3 години

Платен тиквен репортаж!

6

Анонимен

преди 3 години

Този май се предполага, че е "ксперт"?

5

Анонимен

преди 3 години

При условие, че около 2℅ от фирмите я ползват, колко да е работеща мярката 60/40?! Дори не са 20℅. Само 2℅.

4

Анонимен

преди 3 години

Това не са н7какви мерки.Да се поинтересуват какво правят другите развити страни за бизнеса и тогава да ми се хвалят с тяхното 60.40.Отново големите приказки само..от шайката мутри.

3

1

преди 3 години

Ще се разбере по- късно доколко е работеща. Сега запазват работните места, а след месец може да принудят (методи за това много) работниците да напускат по собствено желание или по взаимно съгласие, защото нямат право да ги съкращават.

2

Анонимен

преди 3 години

Преди 2 дена някакъв друг експерт каза, че в резултат на суапа България е загубила 250 милиона, защото суап се ползвал при несигурна ситуация и давало лош сигнал на пазарите.

1

селтак

преди 3 години

Банки ,бизнес , боко , най-мразените думи !