53

Анонимен

преди 3 години

Горките, каква излагация, каква е файдата да се изтипосаш с някакъв "тоалет" като около тебе родата и приятелите са с ежедневните дрипи.

52

Анонимен

преди 3 години

Абе оставете хората да се веселят. Сега им е времето. Аз като бях студент 97-*** година от пиене, компании, заведения и ежедневни веселби съвсем смътно бях чул, че има някаква криза и така и не знаех и не ме интересуваше каква точно е. Бях супер щастлив просто. Сега на 42 съм и гледам новини понякога, жена, деца и на 2 работи бачкам - нормално да има известен страх и да съм по-отговорен. Ама тия хора на 19г. нито вирус нито нищо не ги интересува - нека бъдат щастливи. Сега им е времето.

51

ПРОТЕСТ?

преди 3 години

А за протестите пред парламента, които продължават 3-ти ден информация няма..

50

Анонимен

преди 3 години

Завършват децата, нека се радват. Нищо не са ви направили, че да си избивате комплексите и да злобеете по техен адрес. Истинските виновници за проблемите ви са други, не знам дали го осъзнавате това?

49

до 52

преди 3 години

Тоя па, явно е, че ти си с комплексите, ти мразиш у дома себе си и ненавиждаш целия свят, пишеш глупости. Тръгнал нашия квалификации да ръси и епитети и клишета да лепи, тцтц

48

Анонимен

преди 3 години

До до 40Дядо ти е дядка. Толкова ли няма у вас някой да ти разкаже какво се е случвало по онова време или ти си човечето, което всеки ден у дома мрази себе си, а следобед ненавижда целия свят?Какво ти правят абитуриентите? Нищо. Но в момента те са удобният обект, върху който да излееш злобата си и ти, и другите като теб. Давай, пиши глупости, но така няма да се отървеш от комплексите си.

47

Анонимен

преди 3 години

Най-хубавият ден в живота им тепърва предстои - като им предложат минимална заплата за 12 часа да камериерстват в някой хотел

46

Анонимен

преди 3 години

До 27Точно парацетамол не дей пи. Шипков чай и една чашка ракия вечерно време. Минава за дни. Изпоти се здравата. Най-добре със тренировка. В момента има фитнес тренировки онлаийн. Даже въобще няма да разбереш че е корона, ако не ходиш да се тестваш!

45

до 40

преди 3 години

Дядка, да не изхарчи пенсията, че се разстрои така?

44

Байфидан

преди 3 години

До 26 анонимник. Ами като не е нищо особено *** в някое ковид отделение, гушни болните и после се прибери при децата и родителите ти.

43

Анонимен

преди 3 години

До ВаняНа добър час, момиче!Да си жива и здрава и ти, и останалите зрелостници!Дано да имате добър шанс и много щастие в живота!Относно баловете, никой не е казал категорично, че няма да има. Към края на юни може пък да ги организират, хем ще е топло тогава и е почти сигурно, че няма да вали.

42

Хлапета

преди 3 години

Хлапета, млапета, от утре всички са фризьорки, маникюристки, продавачки, момчетата в гумаджийница или куриерчета по улиците в баничарки

41

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 22Само един тип селения свързана с абитуриентите, не съществува в друга държава, освен в нашата и то само сред определени слоеве с промити мозъци. Това е злобата към децата, които имат един празник и с нищо не пречат нито на теб, нито на останалите като теб!Засрамете се!

40

мак

преди 3 години

Ваня, и ти ще одъртееш, дано не се отнасят с теб по същия начин. Представям си как ще спазваш закони, щом още от сега си с нагласа - аз и само аз, живее ми се, другите да отиват на ***.ната. Хората останаха без работа, на теб са ти парцалките в главата. Или си провокатор?

39

Пий си хапчето

преди 3 години

До ?Твоята чалга е същата като на онези отпреди половин век, които запенени от злоба се питаха какви са тези момчета, които са си пуснали алаброси като на "битълсите" и носят дънки, вместо да си обуят широки панталони с набор на кръста като партийни секретари от съветски филми, снимани в средата на 20-и век.

38

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 35Това се дължи на някакви Ваши мании.Сред всички девойчета само едно е с дълга пола от прозрачен тюл, а под нея е с ШОРТИ и то плътни. Мечтало си е цяла година за такъв тоалет, ще го облече само днес и после ще го забрави.Недостойно е да обиждате така хлапетата.Иначе коментарът Ви звучи като финалната реплика от баснята за лисицата и гроздето.

37

Анонимен

преди 3 години

До ВаняВаня, Ванче!Ако знаеш само колко по-хубави моменти те чакат в момента, няма толкова емоционално да искаш от околните да се засрамят - повечето от тях са били на твоето място и дори не поглеждат към абитуриентските си дрехи. Права си, млада си, живее ти се, но не искай от по-възрастните (дъртите) да се срамуват от житейския си опит... На добър час и успех в живота !

36

?

преди 3 години

И ква е тая чалга момчетата да се бръснат като рецидивисти, избягали от ТВУ

35

Анонимен

преди 3 години

Кухи *** чалга безмозъчно поколение но те и родителите им са такива... пълна липса на съзнание и емпатия и разбиране на сложната ситуация... неадекватни и прости

34

Анонимен

преди 3 години

Хайде Баце да разреши и чалготеките в студентски, че ми се плющят млади първокурснички.