50

Анонимен

преди 4 години

До Генералът, защо ми се струва, че не можеш да плуваш Генерале?Не давай препоръки за неща които не са ти ясни да не се удавиш зорлем без ковида.Гледай си хирургията и не се прави на специалист по всичко!

49

Анонимен

преди 4 години

През 1999 година за последен път ходих на българското море, като до 1999 година всяка година ходех поне 14 дни на море. През 1999 бетона, чалгата, мръсотията и мутрите ми дойдоха в повече и от тогава ходя в Испания, Италия и Гърция, като предпочитам Испания.

48

До 50

преди 4 години

Ти явно не си виждал как се слагат чадъри.

47

Анонимен

преди 4 години

Откакто мафията на демократите бетонираха морето НЕ СТЪПВАМ на БГ черноморието, а това стана при СДС-Иван Костов през 1997-2001 години. Ще чакам бетона да бъде срутен и да се появят костенурки, в залива на костенурките. Едва тогава мога да отида на нашето море.

46

Анонимен

преди 4 години

Заради изискванията за социална дистанция чадърите се поставят на 5 метра един от друг, което отнема повече време.Скаран с математиката пишман журналист пише небивалици! Чадърите са на по голямо разстояние един от друг т.е. те са по малко какво отнема повече време меренето на 5 метра или поставянето на един чадър, който практически е независим от разстоянието. Заключавайте сами за правилността на съдържанието!

45

ББ

преди 4 години

От 1 юни пускаме морето и вече и то ще работи.

44

Анонимен

преди 4 години

До Генералът, пич ти наред ли си?Ела ми на морето и ще те натъпча в гагана.

43

Генералът

преди 4 години

Без миди, без риболов, без плажни гларуси, никаква царевица и сладолед. И във водата най-много по двама! Останалите стоят на опашка и си чакат реда...

42

Анонимен

преди 4 години

откакто СтаниШеф с неговата тройна коалиция бетонираха морето , след заменките , НЕ СТЪПВАМ на БГ черноморието. Ще чакам бетона да бъде срутен и да се появят костенурки, в залива на костенурките. Едва тогава мога да отида на нашето море.

41

Анонимен

преди 4 години

До от СТАРИЯ НЕСЕБЪР, не съм бил аз , виж в Созопол ,Галин може да е той.До Генералът, забравих да ти пиша, че мидите първо се сваряват, защото да не ги пържеш с черупките.

40

хигиенист

преди 4 години

Не е замирисало на море, бе - избил е мръсния канал.

39

Анонимен

преди 4 години

ореваха света, а почват сезона май вместо август

38

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 4 години

за миди със шнорхел, гаган и маска===========================Ти ли беше, дето стърга с гагана и откри пиратското оръдие ?!Службите те търсиха да пишеш обяснение !А куцата медуза, пусна ли я обратно в морето ?!От ИАРА са силно притеснени.

37

Bad Company

преди 4 години

Тази година морето в БГ ще е супер! Море без руснаци! Море без алкохолици, простащина и руска реч. Невероятен кеф, каам ви! В други години почивам по 20 -25 дни. Сега ще се кефя поне месец и половина.

36

39

преди 4 години

До 37

35

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 38Трол гнусен. Скоро ще ви спрат рубличките, блатная на фалит отива.

34

Анонимен

преди 4 години

До Генералът, ти в болницата си ходи със скафандър.Аз обаче ще се гмуркам в морето за миди със шнорхел, гаган и маска.Най-вкусни са мидите пържени с малко пресен лук и задължително биричка, може и корона да е марката.

33

Анонимен

преди 4 години

НИКОГА БЪЛГАРИЯ НЕ Е БИЛА НА ТОЗИ ХАЛ ДА ГО ГРАБЯТ КАТО ПРЕЗ ТУРСКО РОБСТВО И ДА ИСКАТ ОТГОРЕ НА ТОВА ДА БЛАГОДАРИМ ! ТОЗИ ЧОВЕК НЯМА ГРАНИЦА В НАГЛОСТТА СИ !

32

Анонимен

преди 4 години

Мирише на фекални води та се не трае!Морето миришеше едно време на море и се усещаше още от Провадия като пътуваш за Варна и от Айтос като пътуваш към Бургас.Корабчета вадеха цаца и попчета и още мърдаха докато ги вкарваха в тигана,фкусотия!Сега цаца внос от Фукушима,няма вкус,ядеш и светиш нощем.По някое време отиваш да дадеш ресто във WC-то.Сутринта като идеш на плажа и влезеш в морето,кебапчетата и върнатата цаца те плискат в челото,защото отходната тръба на хотела е на 100 м в морето но идва

31

Генералът

преди 4 години

И всички плажуващи със скафандри моля...