28

Анонимен

преди 3 години

Шефе отивам на почивка в Гърция, ще са ми нужни 30 дни отпуск за да си изкарам карантината :)

27

гостенин

преди 3 години

Сакън, не пишете таквиз неща, че Черното годжи дебне. И какво правим като плажуващите измрат яко.

26

Киро

преди 3 години

Юли месец повечето които познавам имат резервации и отиват в Гърция.Ако разбира се не стане пак някоя драма с този вирус и затворят границите.Никой не може, нито иска да продължи живот в перманентна изолация. Спазвам правилата и указания по въпроса с вируса. Отворени ли са граници и хотели, лятото ще е като всяко друго.А черноморието е друга работа. Който иска фекално море, евтин фалшив алкохол, дрога на всеки ъгъл - палите голфа и по супер магистралите на Барба Ганис за минути сте там.

25

Анонимен

преди 3 години

Нема вирОс,язе не съм виждал такова животно.Мангъров каза нема вирос и всичко е лъжа с цел да ни забранат да ходим на море!

24

Анонимен

преди 3 години

За гърците един х...Няколко пъти.

23

Чоко

преди 3 години

Тези знаят ли , че няма българин който да се изръси 120 лева за тест, за да отиде за един уикенд в страната им. |Или отпада всичко или фалит на Северна Гърция.

22

Анонимен

преди 3 години

Когато им цефнат налъмите...тогава ще им дойдат туристите от чужбина...

21

Анонимен

преди 3 години

до 29Леле колко си заблуден. Гърците, два месеца си излизаха където искаха с безплатен есемес за 2/3 часа. Като, можеше да пускаш колкото пъти си поискаш в деня, никога не ти връщаха обратен с - НЕ. Всички си ходеха без маски по улиците, вече в затворените помещения ги слагаха от лична хигиена. Трябваше да отворят границите и заведенията на 1 юли, но сметнаха, че тази пандемия е пълна глупост! На 25-ти почва потока. А, за цялато време на пандемията, един турист, не е отказал заявката си за почивка в Гърция през времето на пандемията. Затова скачат англичаните сега в Англия, че ще им изго

20

Анонимен

преди 3 години

*** Балкански не вярва на нищо...което не е в негов интерес и полза...Така е и с този вирус. А гърците ще се окъпят няколко пъти в морето и пак ще ги приберат по къщите в момента в който заразата се усили...Никакъв туристически сезон няма да има и там тази година.

19

Анонимен

преди 3 години

Момчета, вярвате ли, че Гърция ще изпусне туристическия сезон? Тa, това им е най-голямото перо! Но, гърците знаят как да въртят бизнес и да привличат клиенти, чак за следващите години. На 25 май пада забраната за туристи, и всеки е добре дошъл! Вече, са се подготвили за всичко. Теста, може и... той да отпадне, но още го мислят. Но, най вече и много важно нещо, е че имат - ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ! И могат да лекуват при нужда! Чистичко море и евтинийка всичко. На Миконос можеш да си намериш стая за 50?

18

Анонимен

преди 3 години

До хммм 21В Германия не е паднала никаква карантина!!Не лъжи!!!

17

Анонимен

преди 3 години

А във Франция не можеш да ходиш по-далеч от 100 около дома си.И ще е така поне до края на месеца.

16

все

преди 3 години

отивам си на моренце в гърция и един лев няма да дам за смешното ни черноморие. После ще си спестявам 14 дни вкъщи

15

Мда

преди 3 години

Хайде сега да си представим следната хипотетична ситуация - всички заразени и излекувани,всъщност не са изобщо излекувани и вирусът заседнал дълбоко в бронхите и органите им се активира повторно,потретно и в крайна сметка преборилият заразата умира в рамките на няколко години.Има ли как да знаем,че това не е така на този етап?Определено не,особено когато се касае за потенциално бойно отровно в-во.Аз ще съм с маска още година,а вие си ходете на плаж.

14

хммм

преди 3 години

а в България все още за всеки влязал в страната важи 14 дневна карантина, така здраво са наплашили oвцете че всички са съгласни и дори им се вижда малко.Ако ги питаш колко болни от корона познават не могат да ти кажат но и не им стиска да съберат 100 000 човека в София и да блокират крадливата столица за няколко месеца.В Германия днес паднаха почти всички ограничения включително за карантината от 14 дни, в България нищо че болните са около 100 пъти по-малко карантината продължава поне още месец.

13

до 11

преди 3 години

тарикатчеее, дето ще ми ходиш на лаврак и узо, много хора като тебе плакаха, пробацийка и солена глоба, защото си над закона, тогава да ти видя утрепаната физиономия

12

Анонимен

преди 3 години

Ха... ха... Бъзикам се бе. От 25 май, но тези неща с тест и здравна книжка ще ги има. Все още се решава за здравната книжка, но теста ще е задължитрлен преди влизане...

11

Тонката

преди 3 години

Аз отивам лятото на плаж в Русия,Сочи.Там няма коронавирус.Там всичко е ОК както винаги.Българи изберете Сочи.

10

Анонимен

преди 3 години

Положителните сигнали за овцете продължават, но това не променя нищо. Ослушват се и това е. Така е с овцата. Блее срещу овчаря, но като я пуснеш сама, гледа с другите овце да е.Ами сега?

9

до 8

преди 3 години

Те хиляди изкараха карантините по кафетата .. не си напъвай малкото мозък за необятни за теб неща