43

Lan

преди 3 години

А някакво изследване какъв процент от заразените и най-вече тежко болните са ваксинирани срещу грип...щото доста очевидно Европа и САЩ са много по-зле засегната от всички други...пък някак си точно там ваксините срещу грип са на особена почит. Даже в Япония хората не си слагат!

42

демократ

преди 4 години

гените са основни...забелязва се че противни народи като роми,славяни, чернокожи,мексиканци и др са по податливи на всички вируси.За щастие ние българите не спадаме към тази нисша група от хора.

41

Анонимен

преди 4 години

До ТАНИТКАКато пресичаш улицата може да не се оглеждаш. Ако не ти е писано да те блъсне кола, няма да се случи. Скачай смело от 8-я етаж - аконе ти е писано да се утрепеш или потрошиш, няма да стане.

40

Напротив

преди 4 години

С възрастта гените се променят, едни доминират други не, също зависи от националността и расата

39

Анонимен

преди 4 години

Ако има генетична конфигурация, която прави някои хора уязвими, тя ще е равномерно разпределена при всички възрасти. Но заболяването очевидно засяга възрастните.

38

ТАНИТКА

преди 4 години

НАРОДА ГО Е КАЗАЛ АКО ТИ ЕПИСАНО ДА СЕ УДАВИШ НЯМА ДА СЕ ОБЕСИШ ГЕН МАНТАЛИТЕТ КАКТО ИСКАТЕ ТАКА ГО РАЗБИРАЙТЕ ПРИ НАС ВИРУСА СА КАТАСТРОФИТЕ С УБИТИТЕ НА ТАКОВА НАСЕЛЕНИЕ КАТО НАС НИЕ ДОСТАТЬЧНО

37

Анонимен

преди 4 години

Ако беше просто въпрос на гени нямаше да зависи от възрастта. С възрастта човек не си сменя гените, ама старите ***, а младитте не го усещат.

36

Ветеринар

преди 4 години

До Христо ХристовМеркел е ялова.На една яловици какъвто и бик да и докараш, не може да и се подобри генофонда.

35

Анонимен

преди 4 години

Загадка е защото не сте питали родните експерти от днес-а.Я ги питайте да ви кажат всичко.

34

Според мен

преди 4 години

Сближаването на отношенията между животни и човек,водят до тези пандемии!Някога кучето пазеше пред къщата,сега от леглото,след милувки и целувки!

33

Георги Г.

преди 4 години

До АнонименРусия има много болни, но малко като процент загинали. Не я вкарвай в кюпа

32

Д

преди 4 години

До лекар. Всяка държава има определен генотип! Само да питам. Докторе, а в България, не пуснаха ли вече такситата?

31

Д

преди 4 години

До д Ох. Докторе, не знаех, че магаретата си ядът фъшкиите. Благодаря за инфото. Явно сте с високо образоване. :)

30

Анонимен

преди 4 години

Както пръскат растенията срещу вредители, така ще пръскат и хората. Някой ще умират, други няма да ги храща. В един момент може да стане така, че човек да си плаща, за да има възможност да живее.. един вид да има етикет "roundup ready!" :)

29

А Радев кога ?

преди 4 години

А гените на Румен Радев кога ще се изследват ? Явно има нещо генетично увредено, за да е толкова завистливо-заядлив и злобно мърморещ !

28

Bill Gates

преди 4 години

А нещо за 3 часовият разпит на д-р Антьни Фаучи пред краварският конгрес от вчера.нещо за това,какьв отговор е дал на ?, дали очаква увеличение на смьртните случаи при бьдещото ваксиниране...Или там не пипаме...,да не се разсмьрди...

27

Истината

преди 4 години

Непознат досега вирус и хората се опитват да го разгадаят. Няма нищо неочаквано. Дали има връзка с гените или няма връзка все ще научим нещо за този вирус.

26

до 24

преди 4 години

а будьоновците - 200% гаранция.

25

Лекар

преди 4 години

До АнонименЗа неразбралите пак повтарям-генетичният код за всеки човек е индивидуален и уникален!!!Няма значение държавата!!!

24

Анонимен

преди 4 години

За да имаш хипертония, левкемия и каквото друго се сетиш, се дължи на гените.Интересно е, че у нас не починаха стотици хиляди хора - въпреки че сме на първо място в Европа по смъртност от сърдечно-съдови заболявания, както и бедността и липсата на лъскави оборудвани болници. Дано само не стане страшно след премахването на карантината, както и неспазването на каквито и да са предписания. Тепърва започват изследвания и да се правят изводи и обобщения.