57

Анонимен

преди 3 години

Селския сурать това ли успя да измисли, че кризата била безподобна...гений на комунистическата мисъл.

56

Анонимен

преди 3 години

E i ko za teb Kristalinke kriza nqma a za nas zaem predlagasch da jivee komunizma

55

Факт

преди 3 години

с по здрава карантина можеше и да няма пандемия

54

Анонимен

преди 3 години

не може да е случайно да сложиш Сталинка за шеф на международните валути и да очакваш кризата да не е най-тежката или поне "безподбна", дет вика некадърницата. При Боковица едва не закриха УНИЦЕФ, обаче Сталинка е способна да закрие МВФ.

53

Анонимен

преди 3 години

имали 1трилион,и отде го имат,хаха,прегрял им е принтера,ми те и 100трилиона могат си напечатат за два три дни,това са въздушни пари без покритие,този модел е сбъркан,един си печата хартийки,дава ги назаем ,после му ги връщат и той пак си ги надипля в шкафа,ама почват да идат и лихвичките,дето са реални пари със стойност и той придобива стойността зад тях,мноого мазно

52

Barba Ganios

преди 3 години

Stalinka e tipichnia primer za izdigane v ierarhiata na chovekonenavistna ,zarobvashta darjavite v sveta struktura , politicheski hamelion ,absoliutno bezpardonna I nagla !

51

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 51Явно понеже ти си мислел, че въпросите са недомислени, те са такива. Не се притеснявай, в добра компания си тук. Тук всеки ден безработни, баничари и вестникари мислят, че професори, икономисти и Нобелови лауерати обясняват "недомислени" неща в техните специални области.

50

Анонимен

преди 3 години

Тая не знам как стана ръководител на МВФ.Преди 15на години когато още работеше в Световната Банка така стана че трябваше да отговарям на една нейна инициатива свързана с екологията.Е по-недомислени въпроси и предложения не съм чел.Май изглежда че колко по *** е човека толкова по прогресира.

49

Анонимен

преди 3 години

Ще минат векове. Точно 500 века. През тези 500 века живота на хората по тази земя ще бъде изпълнен с опастности. През тези 500 века, много пъти ЕС(последната останала империя) ще опитва да възстанови положението. Няма да успее. Нещо повече. В края на 500те века ЕС ще е създал армия от учени, които няма да могат да се справят.НАКРАЯ ЕС ще признае публично, че нещо целенасочено се бори с ИМПЕРИЯТА. Това нещо създава нови опастности, които са предизвикателства за учените и оцеляването на човешкия род. Тогава ЕС ще създаде нови закони, които са в синхронизация със СВЕТАТА ЦЪРКВА НА ИИСУС.И

48

ЕС

преди 3 години

Това, която Бог е позволил, кой ще може да спре?Ето и бъдещето. През следващите 3 месеца ще има нова директива - пълна забрана на новини свързани с коронавирус. Няма да мине и половин год. и ще има нов проблем. После трети, четвърти... Няма да могат да бъдат спрене новите опасности, които предстоят.Ще минат векове. Точно 500 века. През тези 500 века живота на хората по тази земя ще бъде изпълнен с опастности. През тези 500 века, много пъти ЕС(последната останала империя) ще опитва да възстанови положението. Няма да успее. Нещо повече. В края на 500те века ЕС ще е създал армия от учени

47

Анонимен

преди 3 години

Тая бивша БКП-селияндуристанка скоро ще я ритнат по пааача-бахчата!

46

ъъъ

преди 3 години

А тая леля има безподобен талант да привлича всичкото натрупано у хората омерзение и отвращение с всяка своя поява.

45

Скептик

преди 4 години

250 милиарда 2008 = 1000 милиарда 2020. Инфлацуя 400 процента на долареса според шефката на МВФ. Интересно как я скриват. Защо долареса не се срутва. Тази инфлация я покрива целият останал Свят с намалените доходи и повишените разходи на хората, които не са в далаверата.

44

Mister Cro

преди 4 години

Сталинке, какво викаш "юруш на кредитите", нали.....а тези кредити трябва ли да ги връщаме, а на каква лихва ги раздавате да му се невиди! И от де ги имате тези толкова много милярди трильони? А сетих се, при вас е печатницата! Дюшеш ви дойде този вирус да може да заробите целия свят с кредити! Където е стъпил МВФ с "кредитните си линии" там бедността и мизерията винаги са се увеличавали в пъти повече!

43

Българин

преди 4 години

Кризата била безподобна... ами то вие я създадохте... тея дето управляват пари и държави. Неможахте ли да обясните на хората да спазват дистанция и да обърнат внимание на хигиената и да ги оставите на мира да си работят и живеят нормално. Трябваше да се погрижите само за възрастните хора и рисковите групи ама и тях изтървахте. Слушахте мнения всякакви освен на специалистите епидемиолози и инфекционисти... срам... и сега познайте кой ще плаща за вашата недалновидност... да не кажа друга дума...

42

Анонимен

преди 4 години

До хехеПонеже съм живял и в трите изборени държави (за повече от няколко месеца), мога уверено да кажа, че баничарите и продавачите на вестници явно от всичко разбирате: от кариери, култури, кой какво знае, казва и прави, и така нататък. Във всеки от вас е скрит по един Бай Наполен или *** Бонапарт, според зависи.

41

Анонимен

преди 4 години

До хехе 31Имал съм "кефа" да слушам лекции на Кристалина/Сталинка Георгиева през 1982/83 год. Тя беше асистент по Политиконмия на капитализма във ВИИ "Карл Маркс", сега УНСС. Шеф на катедрата (сега май му викат Департамент?) беше доц.Йован Петро Цокович. Уникален преподвател, който не се боеше по време на лекции да критикува "научните трудове" на др.Тодор Живков. Това през 1980-те години, си беше =на самоубийство. Тази доцентът безпардонно я ругаеше и я гонеше от час. Пък глей я с'я!

40

хехе

преди 4 години

До Анонимен 40ми пич...ние не сме в хАмериката....дето като им затворят макдоналдс и правят револщция ....или на Албиона дето по далеч от тухлената си къщичка не виждат... ...или в Швабско дето освен за вурстове и бира друго не могат да ти кажат..... не мож излъга нас тъй лесно .........ние можем да мислим ...да анализираме.....да сравняваме...и да си казваме мнението ....Кристалинка си е лека въздухарка.....може да е била някога нещо...ама се съмнявам..нищо не виждам да е постигнала..

39

Анонимен

преди 4 години

До хехеАнализатореееее. Къде ви намират по баничарниците и сергиите да си давате "компетентното" мнение. И кой го интересува дали "хваща дЕкиш" при продавач на вестници?

38

¥?$

преди 4 години

След като при предишната криза фалиралите банки получиха бонуси вместо наказания, те си продължават по същия начин. Монетарният икономически модел започна сериозно да демонстрира своята несъстоятелност още през 80-те години на миналия век, обаче, поради някакви причини, продължава да се крепи. Имаме един трилион долара, но никой не ги иска.