24

1

преди 3 години

До тя,разпускай ,тогава ,като скот,в кабината на камиона ***,ти си свикнал така.

23

тя

преди 3 години

Аааа,Европа опря до бълг шофьори , а искаха да съсипат бизнеса им с непосилни правила !

22

Анонимен

преди 3 години

Джамбазки пияндето нагло излъга,че в Европа в момента се движат само българи и румънци!Камиони от всички държави се движат,и магистралите са пълни както винаги.Няма нормален български шофьор,който да е против предложението на Макрон,знаейки че то е в негова полза!!Блажени са вярващите (български чорбаджии),че Мосю Макрон ще изгуби битката с тях!!

21

Анонимен

преди 3 години

Пълен боклу-к.

20

Анонимен

преди 3 години

Тоя говори против ЕС ама *** парите от там.Цял живот само плямпа. Един пирон не е забил.

19

Коко Шанел

преди 3 години

Ние молим г-н Джамбазки да намали пиенето. Но и по възможност да не кара автомобил под въздействието на алкохол.

18

Джамбаз

преди 3 години

Скрий се. От пияни зад волана - акъл не ща!Хем КОсран, хем вири глАва.

17

Boko bo

преди 3 години

Пълни глупости. Както винаги един долнопробен лъжец .... лъжа след лъжа

16

Наблюдател

преди 3 години

Джамби. Неадекватен както винаги. Като не харесва Европа та да си стои в къщи. А относно това на какъв език говорят в Македония, да палне колата, този път трезвен, и да отиде на площада в Скопие да им го обясни. На диалект.

15

Хе Хе

преди 3 години

Абе тоз не разбра ли че Патериотите са в канадката. След изборите на тяхно място Слави и чалга.

14

vvv

преди 3 години

Ачо Литъра да говори за шофиране ми е малко все едно Владо Кузов- за детска педагогика !

13

До коментар 4

преди 3 години

Само в българска фирма плаща на километър, другите са на трудов договор или по часово заплащане плюс 14 или 28 Евро на ден в зависимост от часовете.

12

Додо

преди 3 години

Дълго време се заближдавах, че това джудже е наистина родолюбец и горд Българин, но жестоко съм се заблуждавал. 100% фейк е, интересчия, който е по пътя на каймака и няма да пропусне да се облажи, независимо на каква цена.

11

Анонимен

преди 3 години

Защо това недоразумение е все още евродепутат?Тоя не разбра ли,че приключи с политиката?!Има още няколко като него в Столична Община-Контрера и Венци Мицов,абсолютни некадърници намърдали се на топли местенца.

10

Газдов

преди 3 години

Говорят глупости, този Джамбазки явно е шизофреник. Баща ми и брат ми са шофьори, в две различни фирми. Никой не ги кара нищо. За тях беше много по лесно да карат докато траеха ограниченията, нямаше трафик, което ги облекчаваше. Почиват доста и не си превишават часовете, нали ако ги спрат и проверят дигиталната карта ще го духат. За шофьорите нищо не се промени, освен че в Германия направиха тоалетните и душовете безплатни за шофьорите.

9

Анонимен

преди 3 години

Обикновено такива професии,които изскват концентрация,не се извършват повече от 7 или 8 работни часа,защото е крайно рисково и опасно и може да струва човешки животи,ако шофьора е уморен ,разконцентриран или заспи зад волана!

8

АБВ

преди 3 години

10 -15 - 20 ч. ! Вие нормални ли сте? Как си представяте човек да управлява огромен камион повече от 10 часа? Той не се ли уморява, не огладнява ли, не му ли се спи, не се ли пере, не се ли къпе? Хайде някой от лобиращите, шофьорите да работят над 10 ч., да направят едно пътуване София - Варна - София за 1 ден и тогава да говорят колко часа другите могат да работят!

7

Анонимен

преди 3 години

Не мога да си представя в Америка такива безумни правила... ЕС е безобразен протекционизъм, като големите таковат малките.

6

Анонимен

преди 3 години

Този пакет Мобилност изобщо не е страшен, какво му се плашат? Ще се увеличат разходите, но ще се увеличи и навлото.

5

Анонимен

преди 3 години

А бе вие нещо смислено няма ли да кажете тука?Само кусури търсите и етикети лепите!Ай сиктир!