29

Анонимен

преди 4 години

Професорът е прав.Него ще слушам, много ясно, защото той е вътре в нещата.Не ме интересува мнението на мрънкалниците.Те няма да ме лекуват, ако се разболея.Те няма да гледат семейството ми, ако болестта ми е с фатален край.И още нещо. Колщото повече протестират, толкова повече стават привържениците на демокрацията.Няма го вече червеният терор с концлагерите

28

Т.Шак

преди 4 години

"Много хора ще измрат. Яко ще измрат"ген-майор проф д-р Венци Мутафчийски, дмн, директор на ВМА, н-к на НОЩ:D:D:DИ този психически нестабилен човек ни го туриха да ни "спасява"!!! Нищо чудно, че държавате е съсипана и хората умират от ужас.

27

Анонимен

преди 4 години

" добро утро толупи. Какви са данните"- общо 150. -60 макс, другите, другаде. - ъъъ как- Е, какво да пратя на М???? 60 макс! - слушам!

26

Анонимен

преди 4 години

След ерата Мутафчийски, сега Ананиев ще разпорежда.От десетия етаж не виждат ли какво става на кота 0? На кота минус 1, 2, 3

25

ГЕРБ forever

преди 4 години

Чия позиция защитава този господин?!С нелепиците,които дрънка застрашава и подронва авторитета на партия ГЕРБ.Българите са древен и интелигентен народ,който трудно може да бъде подведен от никому неизвестния индивид,без авторитет и позиции във властта!Слава на ГЕРБ!

24

Ъ

преди 4 години

Празнодумие, професоре. Недостойно

23

Анонимен

преди 4 години

До 24Щаба ги остави те са ВИП. Маска ще носиш цяло лято. И Народа де. Един жокер даже давам. Климатиците и вентилациите се спират. С маска и без климатик в магазина или мола и заведение и т н

22

Sata NATO

преди 4 години

Е, ти са ше каеш и да не си показвам носа от маската и да дишам въглероден двуокис на 30+ градуса... Иска ми се да видя как някой от Щаба се качва в нажежения трамвай с маска или слиза да си зарежда колата с маска в горещ летен ден.

21

Анонимен

преди 4 години

По скоро свикнаха с неадекватните мерки.Вадят се омачкани маски от всякакви джобове, непрани от месец. Влезеш ли, маай маската. Забележете колко излизат със свалени или прибрани маски.

20

Sata NATO

преди 4 години

В България вече всички спазват дистанция и носят маски като се наредят на опашка. И то откакто щабът престана с постоянното дървене и заплахи.

19

Анонимен

преди 4 години

Теста струвал пари. Естествено че струва.Аз примерно 20 г плащам здравни осигуровки. Да съм жив и здрав, не ми се е налагало да ходя по доктори. Е, за20 г един тест не съм ли си изплатил?

18

Анонимен

преди 4 години

До БауАми, те видят ли титлата "професор" и отвътре така им идва да покажат гьонсуратлък, зер иначе байганьовското в тях не е с начесана краста.

17

Анонимен

преди 4 години

Преди 15 мин. тумба абитуриенти под прозорците ми: крещят, прегръщат се... За какви мерки и дистанция говрим въобще. Властта тотално е изпуснала положението, Господ да ни е на помощ.

16

да,да ама не

преди 4 години

До Ямболски цървулМи с нещо си докачил цедката!

15

Батко

преди 4 години

Ей, Габровски ти от кога стана вирусолог бе? Що не си коментираш неврохирургията? Колко хора си уморил, я кажи на обществото? Кажи и как си станал заместник - директор и си в УС НА БЛС? А ти отговорен ли си? Или ти отговорен, а другите безотговорни.*** си ти, Габровски и *** ще си останеш!

14

да,да ама не

преди 4 години

Надявам се под тази безсмислена статия да видя много сериозни и ангажиращи коментари! Щото аз съм пас!

13

Анонимен

преди 4 години

това с фитнесите и МОЛОВЕТЕ ми дойде много..на фитнеса пръхтят и се потят.в МОЛ а влизат хиляди и пипат навсякъде и климатикът разнася.разнася..защо УНИВЕРСИТЕТИТЕ не работят?

12

Маските

преди 4 години

Маските никога не са били по 3-4 ст.Бяха по 20ст на дребно преди кризата.

11

Я

преди 4 години

Кажи със Соломон Паси какво сте се наговорили. Продажници меко казано.

10

Бау

преди 4 години

хаха 101 *** го заплюха от .. строежа :D Дънинг-Крюгера не е шега работа, ей ..