31

Явно ..

преди 3 години

... руския хибридник толкова си може. Изрева, че западните страни работят добре заедно и отиде да си крие характера на мокър смачкан вестник ... до следващото лъжливо подмятане. Не е лека съдбата на русофилите.

30

Какво стана ..

преди 3 години

... с хибридника? Нали щеше да показва факти?

29

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 32Играта на тия "българи" (нека си ги наречем с истинското им име: русофили или по-точно, българофоби) е ясна, България извън ЕС, за да я лапне лесно Раша. Само дето този влак замина. Това може да стане само с война и в тая война тия русофили нищо добро не ги чака. :))))))))))))))))))

28

Анонимен

преди 3 години

ясно е че българите са против всеки донор на евросубсидии на който му е дошло до гуша средстсвата му да отиват в мутри връзкари в България и излиза с комунистическите си лозунги, които вожда му каза че са единственото което мутренската му република дава на европа докато присвоява средствата им

27

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовХАХАХАХАХА1. Броя на "янките" е свидетелство за окупация?2. Външната политика какво?3. Какво значи "безпрекословното" и какво общо има това с твърденията ти? 4. Твоите "размисли" са "доказателство"?5. Сегашната Конституция? Кажи какво в сегашната конституция ги прави "зависими":))))))))))))))))

26

Какво стана ..

преди 3 години

... с хибридника, нали щеше да показва "факти"? Отиде да получи инструкции какво да говори ли? Дано не са като предните.

25

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовНека видим кой е "***" и кой няма факти.Ето какво си написал: "но немците все още са окупирани"Дай си фактите, които показват товаП.П. Аз съм същия, който те съсипа няколко пъти на тема Германска Конституция.Давай, ти си!:)))))

24

Анонимен

преди 3 години

До дедо ТашункоТая поговорка от кой век е?

23

Христо Христов

преди 3 години

До 31Слаабо ***, слабооо... пак нищо по темата, пак няма факти...Много ще да са го закъсали спонсорите ти...

22

дедо Ташунко

преди 3 години

Преди седмица умен коментатор в този блог бе цитирал иракска поговорка: " Ако 2 риби в реката Тигър се скарат, да знаете, че там имат пръст англичаните". Светът щеше да бъде доста по-човечен, ако го нямаше ОК. До ден днешен англичаните считат цял свят за тяхна колония. Всички световни интриги за запазена марка на острова. Дано да потъне в морето, дано!

21

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовСпомняш ли си собствената си фраза "моите разбирания са си за мен", хибридник? Вече не мога да си спомня всичките пъти когато бягаш с подвита опашка само за да се появиш отново с абсолютно същите приказки. Има два варианта: или си толкова отчаян, че няма какво друго да правиш освен да повтаряш въпреки че вече приказките ти са доказани лъжи или някой добре те "мотивира". Трети няма.

20

Анонимен

преди 3 години

Британският троянски кон най-после е извън ЕС. Ред е на полския такъв.

19

Анонимен

преди 3 години

До 42Изобщо не се притеснявам за англичаните,те винаги са изкярвали от всяка ситуация, надявам се да се разберат с европейските държави,не искаме конфликти нито с Англия,нито с Русия в Европа.

18

42

преди 3 години

Браво, Христо! Подскажи им, че без англо-американската мощ ЕС е обречен.

17

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовТвоите факти за нищо не стават, хибридник. Колко пъти трябва да демонстрираш че нарочно говориш едни и същи несвързани работи? Вече стана по-елементарен и от Просото. Явно хибридниците нямате никакво чувство за самоуважение, да ви размазват по такъв начин и да продължавате да се изявявате като дребни лъжци.

16

Христо Христов

преди 3 години

Може да са френски или немски потомци, но исторически имат повече достойнство от французите и повечето западни държави...

15

Анонимен

преди 3 години

идеологически подход разбира се, хората им казват че искат равнопоставеност а не едни търтеи да живеят на гърба на други хора, трябва да има търговска сделка и толкова не може да се дават милиарди на съмнителни типове от мутренски държави а те само да присвояват!

14

ко40

преди 3 години

половин англия са френски потомци, айде у лево

13

Анонимен

преди 3 години

Троянския кон англия, беше наритан като руслЯмдия по розовите бузки от ЕС.ДрОгаре свиквате ли?

12

Анонимен

преди 3 години

ристУ пак ли на метеното?