8

Царя

преди 3 години

Коментар 7 е напълно изчерпателен.Найдобрия приятел на човека е убит!Не виждате ли плешивия *** ежедневно как яко се подиграва с вас, какво остава за едно животно да бъде обработено. Covid 19 уби кучето, нали плехундер.

7

Анонимен

преди 3 години

Малко невероятна история просто защото противоречи на кучешкия инстинкт, кучета имат инстинкт срещу малките хора - 2 годишното дете, за тях мъничкото човече е интересно и безопасно, и няма начин да се обърка че е опасен човек.Между другото и човека има такъв инстинкт.Погледнете бебетата на най мразения от вас бозайник .Така че няма начин да се случило по този начин поне не в този ред , седем годишното дете може кучето да възприеме за опасност или бясната майка е категорична опасност.

6

До 3

преди 3 години

Ако бяха твоите деца, нямаше ли да го "обработиш"?

5

Ха ха

преди 3 години

Много добре са обработили кучето, та чак е умряло....

4

Анонимен

преди 3 години

кефи ме че в 3-те теми по новината са използвани снимки на 3 тотално различни кучета. :)

3

Анонимен

преди 3 години

Кучето умряло. Добре са го обработили значи.

2

paul61

преди 3 години

И да сте видели в друга държава агресивни кучета ? НЕ- в България хората са агресивни и те бият и връзват кучетата и естествено животното става агресивно .

1

paul61

преди 3 години

Хубаво е че пишете че кучето е нападнало и нахапало момиченце на две и половина и после дете на седем .... Това едва ли е така защото никъде не виждам да има писано за рани или друго . По моето скромно мнение кучето е търсило внимание и след сигнал от уплашената майка просто е умряло . Не искам да казвам че едно куче трябва да се движи без надзор , но това едва ли е ухапало някого .