173

До 180

преди 3 години

Толкова злобен човек с неадекватни реакции и карузарски речник не сме имали скоро на висок пост!

172

Анонимен

преди 3 години

Да, гледам, Йотова мнооого е надебеляла.

171

Жоро

преди 3 години

До Доктор 167 На тази територия всичко може.Където беззаконието е на власт, както е в БГ вече 30г.-всичко може.

170

Жоро

преди 3 години

До Извинете? Този е проводник на руската пропаганда в България.Заема измислен никому ненужен пост(освен да поддържа връзка с Русия).И прочети само умната мисъл на журналиста-второто изречение.Цитирам"У нас има бизнес, който дебелее от крупни обществени поръчки, а напоследък даже няма и обществени поръчки" Яко,а?-както казват в България.

169

До180

преди 3 години

Този същия Радев,има образование и ценз който ти няма да имаш и след още 5 живота

168

До 184 Докато

преди 3 години

човешкото познание има предел,човешката глупост е безгранична.Въпрекитова капацитетът на РР да сътвори някакъв управленски шедьовър(глупост) енедостатъчен.Затова той използва опорните точки,спуснати му от партията-майка чрез съветниците.В замяна на верноподаническите си чувства към неятой очаква подкрепа за изборите догодина.Не се сеща завалията,че тъкмо тяще го срути,но вероятно се сеща,че без нея е един въздух под налягане(но снедостатъчно налягане).

167

Анонимен

преди 3 години

А не мислиш ли 181, че тази глупост може той да си я е написал?

166

Изтъкнатите експерти

преди 3 години

Сигурно там са Румен Гечев;Румен Овчаров;Румен Петков(за други руменовцине се сещам;другарките Нинова и Масларова,Георги Гергов(напоследък ми есимпатичен като антипод на КН),със задочното присъствие от държавноучреждение на Банов и Арабаджиев.Там може да са и други наши момчетаи момичета,на които партията е оказала доверие за съхраняване на някаквонародно благо.Несистемни играчи като Василев,Божков,Ганчев,Донев и др.също биха красили форума.Отбор юнаци под голямата шапка и сините чорапи.

165

Съветниците му пак

преди 3 години

написаха някаква глупост и го оставиха негоден да изрази свястна мисъл.Имало фирми,дето "дебелеели..."Значи има конкурс,някой го печели и "дебелее" от изпълнението на поръчката.Атакуват нефалшив конкурс инеспазване договор,а това,че който го е спечелил прави гуша.На БСПаритефирмите работят само на загуба от благотворителност ли?Това е тополитическо клеветене.Излез и кажи:"тази и тази фирма с измамапечели конкурс,лъже така и така при изпълнението,на прокурор..."Другото е политклевета.

164

Извинете?

преди 3 години

Кой е този Радев, дето мине, не мине и го споменавате? Явно е или някой с особени заслуги за България, или пълен бeзпoлeзниk с огромна заплата и пост, който го прави по някакъв начин значим!

163

Ром'с

преди 3 години

Това винаги Е било в България с политическата управа и олигрхията и преди 9 й и след 1989 , нищо не се изменило в България за 100-120 години. Като идея Е добра, но Е трудно изпълнима.

162

Анонимен

преди 3 години

Възхищавам се от Радев, винаги право в десятката .Върхушката която ни управлява трябва да си ходи, за да станем държава, а да не сме територия.

161

Анонимен

преди 4 години

Радев, без интимност нямаше да дадеш две заплати и апартамент на секретарката си.

160

Анонимен

преди 4 години

По добре да си прави коремното и да не говори. Сега върти сценария на 7/8. И Путин не зачита вече. Абе предател веднъж цял живот предател.

159

Анонимен

преди 4 години

Руменчо ще ошамари Путин и ще му мине параноята. За какво си лъсна униформата. И медал чакаше.

158

Анонимен

преди 4 години

Като в СССР ли другарю Чернобил?

157

Анонимен

преди 4 години

Констатациите на кремълския парашутист точно обратни на реарноста - веднага след падането на извънредното положение Костя Копейкин разходи по жълтите павета едни охранени русофили да протестират, че Бил Гейтс щял да им ваксинира чип за да им промени самосъзнанието !

156

до 169

преди 4 години

От пряката демокрация по демократичен модел няма, ама материала е много лош за такова управление.

155

seira

преди 4 години

ИСТИНАТА Е ЕДНА:142 ГОДИНИ СТИГАТ!ЦЯЛАТА ВЛАСТ В РЪЦЕТЕ НА НАРОДА!!!НАРОДЕ!!!!!

154

Анонимен

преди 4 години

Румяна ще сменя лагера със 7/8. И Путин е в параноя.