6

az

преди 3 години

До Анонименпанелката 150 квадрата у люлино да не би да не стува майка си и баща си? пуснал съм я 200к еврака, с 50к по евтино от комшията и чакам некой да лапне ;)

5

Анонимен

преди 3 години

нашенските жилища, повечето от които се състоят от 1 до 3 стаи, всяка с площ 10-12 кв.м.В градовете с жилищна криза на Запад има микроапартаменти, където цялото жилище с банята и коридора е 16-20 кв.м. Т.е. спиш в малка кухня със залепена за нея баня. Струват майка си и баща си.

4

Анонимен

преди 3 години

Габровски анекдот - "Жена стига си варосвала стените, че отесняха стаите".

3

Коридорониера

преди 3 години

Ако често сменяте тапетите, без да сваляте старите, жилището ви ще отеснее буквално. Обикновено кухнята изглежда тясна, ако жената ви е дебела.

2

Нашенска орисия

преди 3 години

През последните десетилетия някои позамогнали се хора, които тук считаме за богаташи, защото имат по няколко милиона лева или евро, строят дву- и триетажни къщи с голяма дневна като фоайе на хотел и с 4 големи спални, всяка със самостоятелна баня-WC. Те биха могли да спазят препоръките от статията.Техните къщи в очите на някои минават за огромен лукс, но зимно време не могат да ги отопляват, защото дори и на тях им излиза солено.

1

Как да спазиш

преди 3 години

всички тези препоръки в нашенските жилища, повечето от които се състоят от 1 до 3 стаи, всяка с площ 10-12 кв.м.? Ако едно от тези стайчета е с размер 15-20 кв.м., апартаментът се счита голям. Кухните по 7-8 кв.м., а напоследък строителите пробутват "холо-кухня" + спалничка. Как да не са препълнени с мебели?Ако пък имаш парцел и си позволиш двуетажна къща с 4-6, рядко 8 малки стаи, трябва доброволно да се лишиш от много други удобства, които ти дава живеенето в пределите на голям град