176

Ммдаа

преди 3 години

ИзГоренов!!.Консул?..В банка ??В банкя ??В..софийскиятБожков..ти си добър в хазарта, кажи къде ще пратиш..изгоренов

175

Анонимен

преди 3 години

Ла.ната здраво удариха вентилатора,ситуацията е о.рана без надежда за почистване.

174

Анонимен

преди 3 години

Божков обяви вечен шах на Борисов и компания.Или трябва да се съгласят "на реми" или трябва да пожертват фигура за да имат шанс играта да продължи ,но без ясна перскпектива кой печели.

173

1

преди 3 години

До вили,чува се,че и кръстника му,искал да го гони ,от апартамента,защото,вече не се страхувал,от земетресения.

172

Анонимен

преди 3 години

Е га ти наглостта.Всичките да поданот оставки .

171

Анонимен

преди 3 години

Влади кажи си те ще те разберат!

170

Анонимен

преди 3 години

хунтата на Лойко успешно подмени демокрацията с автокрация, с приятелското потупване по рамото от Меркел, Юнкер, Тръмп и папата го гали по главицата. Честито на всички печеливши мутри и техните *** и любовници - за останалите - кот' такоа... за едни къща в Барселона и офшорни сметки и фирми - за други *** от зеле. Кой за каквото става... На никой не можем да се сърдим, освен на себе си, че позволяваме това да продължава

169

Истината

преди 3 години

Гербаджийската мафия фалира държавата и я превърна в територия.

168

вили

преди 3 години

Този финансов министър,трудно ще почива някъде безплатно това лято!Пред фактите и цифрите много финансови министри не са оцелели,още повече,че този е безплатен квартирант от началото на мандата си!До 24.05.,ама тази година,Бойко ще му духне под опашката!Вервайте ми!

167

Анонимен

преди 3 години

Този не го искам за нищо на света!

166

Анонимен

преди 3 години

От изявление няма нужда, но от оставка има. На цялото правителство, което е затънало в корупция. Оставиха Черепа да спестява данъци и после се отърваха от него...Защо Тройната коалиция бяха разпънати на кръст за тяхната корупция, а на ГЕРБ им се разминава, макар че сегашната коруцпия е в пъти по-голяма? Контролирана опозиция, зависими медии и европейска подкрепа. Такава диктатура не е имало досега.

165

до Грета Тумберг

преди 3 години

Гешев сега дири овчаря, дето сви 200 кинта от дядото. Не го занимавай с незначителни случаи като министър замесен с мафията.

164

Грета Тумберг

преди 3 години

Гешеф къде спиш

163

СС

преди 3 години

Що така, бе министре? :) :)

162

сметка

преди 3 години

С Божков мнооого сбъркаха , помислиха си , че ще стане като с Пещера , Мишо Бирата навремето ,или като с Миньо Стайков и Арабаджиев и Банев , но тука нещата са над техните интелектуални възможности . Освен Доган всички в това ОПГ са неграмотни или полуграмотни , видно от чата на Горанов !

161

Анонимен

преди 3 години

слугата Горанов е бита карта, търси се негов наследник, който да продължи да обслуждва същите партийни и олигархични интереси. Нищо няма да се промени с неговата оставка, бъдете сигурни! РЕВОЛЮЦИЯ трябва

160

Анонимен

преди 3 години

Значи този горана е силен, защото дпс и бсп стоят зад него. Значи върти далаверите на домуса и на пеевски. Значи бърка законно в държавната хазна и никой не може да му каже копче. Значи народа е ***.

159

мдаа

преди 3 години

Калинката Горанов , че е пътник е ясно , но тъй като той е от квотата на Доган-Пеевски трябва те да му намерят заместник .

158

Pepi

преди 3 години

Вижте в дир.бг есемесите м/у черепа и горанчето. Имаме брутално неграмотен министър на финансите аз съм е шок!

157

Адолф Хитлер

преди 3 години

До ЧочиБорисов отдавна го е прозрял, но няма какво да направи, ДПС я държат тая гнида. Всеки който се е насрал е му е искана оставка, тоя се *** над 3 пъти и копче не може да му каже никой. Пълно нагло ***.