22

Анонимен

преди 3 години

Днес "бизнесмени в криза" се изнасяха към спа-столицата. Те така се усвояват 60/40! Или някой си мисли, че те стигат до базработните?! Ей, едни все ще са в криза, а други в криза - на спа! Рибата се лови в мътна вода, нали знаете! Тия, фалиралите вече са приготвили въдиците за следващия улов! Вие се връзвайте!

21

Анонимен

преди 3 години

И къв е тоя нов дизайн -цветя ли ще ни носят

20

Анонимен

преди 3 години

Трябва да сложим край на тия глупости преди да е станало. Какво е това "60/40"? Нали беше извънредно положение. Давайте да излизаме с насилствени протести да си спасим свободата докато не е станало късно!

19

Анонимен

преди 3 години

До 24 майнещо,но много правилно-столичани масово изнудват за пари своите бедни роднини и приятели в провинцията...

18

До 10 Александър Поп

преди 3 години

Какъв протест бе трави?

17

24 май

преди 3 години

До Анонимен 20Написал си нещо колкото да не е без хич!

16

Анонимен

преди 3 години

спокойно идва 24 май и столичани пак ще хукнат към провинцията да искат пари от своите роднини(тези,които са живи),за да си платят ипотеката, интернета и вноската за телефон...а пък сметките към топлофикация,вик и чез ще чакат 6 септември,след почивката в гърция!

15

Анонимен

преди 3 години

и все пак столичани нямат ли намерение да си плащат сметките...трупани с години.ето какво казва един от най-богатите хора в света уорън бъфет:плащайте си сметките на време, без да отлагате и не вземайте кредит без да има нужда от такъв!

14

Анонимен

преди 3 години

днесбг,*** тва не е резюме на брифинга.а там важни неща се казаха.

13

Анонимен

преди 3 години

след като столичани останаха без работа и кафенетата по витошка отвориха,се втурнаха като обезумели да пият кафета и да да ядат овчарски салати,мислейки с часове откъде пак да вземат пари на заем...

12

Анонимен

преди 3 години

Експерт,ПФК Лудогорец какво РАБОТЕШЕ, че не се сещам? Прощавай. Един лаик пита.

11

Анонимен

преди 3 години

Вместо 60 за 40, вече ще работите като 5 за 4.

10

ДO AЛEKCAДЪР ПOПОВ

преди 3 години

ЗАЩО НЕ ОТРАЗЯВАШ ПРОТЕСТА БЕ, ЖЕНА?

9

Анонимен

преди 3 години

До Анонименточно това е проблема, ние отново завъртаме колелото в същата тази посока,която ни доведе до това положение...и отнова хазарт,хотели,ресторанти,молове,барове и магазини за парцали.с други думи балонът,който се спука,започваме отново да надуваме.българинът иска с нищоправене и някакви дребни тарикатлъци да прави големи пари.е няма как да стане!

8

Тъп

преди 3 години

На днешните селски тарикати, които днес са на власт, не им ли стана ясно, че през тази година от България ще избягат най-малко 200 000 работници. След като получат една заплата на запад, ще разберат колко струва труда им.

7

Експерт

преди 3 години

60/40 е предвидена само за РАБОТЕЩИ компании, другите без бизнес съкращават служителите си и ако след това не могат да възстановят бизнеса си фалират и се хващат на работа при друг работодател. Никой не се е родил началник за цял живот

6

Анонимен

преди 3 години

не знам точно какво се случва,но мои приятели и роднини столичани се скъсаха да ми звънят да им дам пари,за да си покрият ежедневните разходи.софиянци сериозно са затънали в дългове и масово не си плащат сметките...има цели блокове и кооперации в софия,които трупат задължения с години към топлофикация,вик,чез,а1 и т.н.не знам но в софия става страшно...а,хайде да спирам да пиша,защото един столичанин пак ми звъни да му дам пари!

5

Измамници!!!

преди 3 години

Масово фирмите не плащат 60/40!!!! Фирмите плащат дори по-малко, отколкото им е дала държавата, а работниците, които очакват останалите 40%, биват карани да чакат в бъдеще несигурно време останалите пари или да бъдат уволнявани. Познавам много работници, които на 60/40 не са си получили останалите 40% и са заставяни да мълчат!!!

4

Анонимен

преди 3 години

Мярката работи само за определени хора, като например собственици на футболни клубове, колекторски фирми и хазарт. Може би ще включат и собствениците на моловете и хотелиерите тези дни. Само чакат среща с Баце и всичко ще е наред.

3

?

преди 3 години

Защо трябва да се продължава при положение, че от понеделник отварят и молове и фитнеси? Ако тази мярка ще работи, трябва да е или за всички или за никой. ИТ компании, BPO центрове, куриерски фирми, банки и фармацевтични компании + аптеки също трябва да се възползва от тази мярка тогава, какво от това, че не са спирали да работят и да им плащат заплати?