4

Телец

преди 3 години

Там където е текло, пак ще тече. Нека си почиват отхвърлящите, ние пак ще сме на линия, рано или късно, а ако поискаме, пак с тях:)

3

Георги Илиев Митев

преди 3 години

Това е работната седмица на "висшистите" - Днеска будуват, утре флиртуват, вдругиден си пазаруват, после пък празнуват и накрая пак пируват. Седмицата свърши, месецът привърши и годината завърши, а работата си... не свърши.Автор: Георги Илиев Митев. Потърпевш от милицията, военните, полицията, медиците ,институции и граждани. Трето поколение репресиран. Град София (2014).

2

MaйMyната

преди 3 години

Много знаете за телетата нещо, а за маймуните нищо

1

само да вметна

преди 3 години

Хм..Ами различно! Младо момченце примерно,Може да е влюбено в някоя лелка! Или младо момиче в някой "чичко"! -:) Или наборчета почти.Но другият да не знае! А щом "другият" Не знае уви.Значи няма как да се получи нещо! -:) Странни и различни са връзките в живота на човек! Не знаеш кой от какво точно има нужда в даден момент! Някой се възползват просто от случая. Други наистина се влюбват! Но дори и да е споделена и от 2 те страни.Приуритетите на двете страни са винаги различни! Различни сме !-:(