8

УЕФА-МАФИЯ

преди 3 години

1,99 съм, 61 кг. Ям като вол и не качвам. Защо? Пълен набор изследвания съм минал, напълно здрав съм.

7

Анонимен

преди 3 години

Едно време ни учеха,че рибата е много полезна за мозъка.Може и вярно да е, знам ли.Ама много скумрия се ядеше вкъщи.

6

Анонимен

преди 3 години

До: номер 1Понеже навремето нямаше "био" и "еко", баба ми на село садеше само кибернетични краставици, кибернетични домати, марулите също не бяха био, а хардуерни чипове със SMD монтаж, на фирмата TEXAS INSTRUMENTS!Да, така беше! А ако не знаете, едно време нямаше био ябълки, а всичките ги произвеждаха от фирмата Apple, която после започна да прави компютри и лаптопи!!!

5

Анонимен

преди 3 години

Като отменим напълно, изцяло и всеобхватно всякакви извънредни, специални, особени положения, ситуации, положения, местоположения, били те епидемиологични и какви ли не!Хората не са кучета да ходят с намордници, не сме видяли едиб човек да е умрял и паднал на улицата от коронавирус, а генерал Дракулийски... пардон, Мутафчийски, да си гледа работата, която му е да реже кореми и да кърпи черва, а не да ни занимава с микроби!!!

4

Анонимен

преди 3 години

Най-важното е да си намираш винаги някаква работа, заетост, за да не мислиш за глупости. Ако имаш градинка е по-лесно:садиш, плевиш, поливаш, изморяваш се. Сядаш, пиеш си с удоволствие кафето, питието - бавно, продължително. Иначе на балкончето или животинка някаква. Колкото повече ангажименти, толкова по-добре! Не може да очакваш винаги някой да ти прави компания.

3

Пена Тинева

преди 3 години

Написаното е пълен бълвоч. Хал хабер си нямате за какво става дума.

2

Анонимен

преди 3 години

Как да намалите риска от неврологични заболявания?Като емигрирате завинаги от тиквената територия на възможно най-млада възраст!

1

Анонимен

преди 3 години

Как да се храним здравословно? Едно време нямаше еко и био, всичко беше с качество. Стреса кой ни го създава? Сами ли си го правим? Статията хич я няма, защото съветите ги знаем. Но за съжаление половината са Мисията невъзможна.