15

Анонимен

преди 3 години

Вирусът изпива мозъците и изведнъж се появяват мастити капацитети, които са врели и кипели с пандемии, вирусология, планиране и държавна политика.Хубавото е, че нямат власт.

14

Истукан

преди 3 години

То това е целта на властите, а именно да ограничават хората и да се подчиняват на тях. Точно затова лъжат за починалите хора от корона. Ако не бяха излъгали, че няма нито един починал от този вирус, нямаше да създадат тази паника и нямаше да ги има тези мерки и това подчинение на хората. Целта на властта е да сложи на всеки по един чип и бягане няма. Следят те навсякъде. Този чип ще го сложат като бията ваксината против корона. Тогава всички ще духат супата и ще минат през студен душ.

13

Анонимен

преди 3 години

Заради няколко cкaпaняци в коментарите не си струва рискът за живота на цялата нация.Такива трябва да бъдат издирвани и натикани където им е мястото за дълго.

12

Анонимен

преди 3 години

Днес ходих на фитнес и кашлям кръв, дали съм заразен с "танц на тигъра"?

11

Анонимен

преди 3 години

Абе питай те експертите в днес-а, те ще ви кажат кое как е, защо пишете статии без да сте ги питали?

10

Тежка цензура

преди 3 години

ФЕЙК НЮЗ!Не само,че искат разхлабване и отпадане ами и съдят държавата наред.Провинция дори отмени заповедта на Меркел за мерките.Много браншове и лекари настояват за незабавно връщане към нормалният живот на база на официалните данни,които показват,че смъртността е нищожна!

9

Т.Шак

преди 3 години

Абе не искали германците!Едвам ги търпят и те мерките.Вече взеха да се бунтуват тук-таме.

8

Това е

преди 3 години

защото не са питали родните експерти от коментарите в днес-а.Друго си е да питат тях и те да им кажат колко били ощетени когато не скитат по парковете с бира.А заразените минаха 2000.

7

V

преди 3 години

Аве нали държавните чиновници ще трябва да ходят на работа. Те не че работят там ,ама ще трябва да ходят до работа. А сега си седят в къщи и вземат заплати ,а частния сектор да му мисли .Да взема заеми :))) боко тиквата ;)

6

Дойче веле

преди 3 години

само реди 2 дни имаше поне 10 000 демонстрация в Кьолн срещу карантината евреите от Дойче веле се направиха че нищо не се е случило

5

Анонимен

преди 3 години

да им пратиме Радев хипнозата

4

Анонимен

преди 3 години

Както се казва : "танца е с оная с косачката", а тя не прощава на някой.Феновете да хващат мотиките и да ходят да копат по селата.

3

Анонимен

преди 3 години

Ама евротолерастите ви подават команда веднага да развързвате кесиите и да купувате два пъти повече, да може да се похвалим как икономиката е добре и шефа да си купи още едно ферари догодина, не сте послушни!

2

555

преди 3 години

Не искат разхлабване, защото държавата ги обезщетява финансово.

1

истина е

преди 3 години

Германците са умни и дисциплинирани хора , и искат да видят на къде дyха вятъра !