31

Пав

преди 3 години

30 години и повече все с тези бездомни кучета! Къде го има това другаде ?! Диващина .Кмета сляп ли е ,глух ли е ...

30

дядомраз

преди 3 години

Мисля,че доста будни варненци не са знаели за това куче,а сега вече знаят ,знаят как изглежда и проблемът ще се реши.

29

Анонимен

преди 3 години

До 38Какви сме? Мислиш че се познаваме ли?? Или си от тези дето не умеят да общуват с хора затова предпочитат и зачитат повече кучетата си отколкото едно дете??? Ако куче нахапе твоето дете, ще отидеш да го погалиш ли??? Знаеш ли какъв е уплаха за едно малко дете?

28

До Галин Караиванов

преди 3 години

Опитвам се да си представя как се вмества нашата днешна държава в правилото, което ти цитираш. У нас не се знае колко са здравите хора, получили фалшиви ТЕЛК-ове и хрантутени като инвалиди за сметка на данъкоплатците? Във всеки случай, броят им е шестцифрен.За бездомните кучета пък се отпускат доста пари, взимат се и такива по европейски програми. Друг е въпросът къде отиват тези пари и за какво се използват.

27

Чорбаджи

преди 3 години

Аграсивните кучета обикновено са бити жестока и затова са агресивни лично съм виждал как малки ромчета замерят с камъни и тухли бездомни кучета.

26

Анонимен

преди 3 години

37 ми каквито са децата ти и ти, такива са и кучетата около теб

25

Анонимен

преди 3 години

Не мога да повярвам, че жалим повече кучетата от децата ни?!!?

24

Вълчо

преди 3 години

Англичаните са кучкари, но и най-пропалото английско деграде си води кучето на каишка. И ако любимецът му тръгне към тебе веднага го дърпа и ти се извинява. Кучето е отговорност и отговаряш с 5 цифрени глоби ако захапе някого.

23

Папаз

преди 3 години

Преди 2-3 години кучета оглозгаха една възрастна жена. Тогава един ветеринар разправяше, че не били агресивни и не трябва да ги пипат. Били провокирани от... миризмата от напредналата възраст на жената. Кучета, убиващи човек, защото (вероятно) им мирише не са агресивни! Точка по въпроса.

22

Анонимен

преди 3 години

До RoА още колко Корони и вируси ще посрещнем... Забавляват ни с щуротии. Сега общината, дето е допуснала да се мотаят бездомни кучета, да плати на 100% до пълно излекуване на детето!Тогава ще им дойде акъла на назначените (не избраните) шматароци там.

21

Куче

преди 3 години

Да се вдигнат данъците на човешкият вид, всеки парк е пълен с кучета, ние сме мнозинство! Всеки апартамент с по 3 кучета да получава надбавки от пресни нагризани първолаци, а за бездомните песове бабички на ишлеме!

20

Ro

преди 3 години

2020 година - ние още се занимаваме с бездомни животни... Бая хляб има да ядем и като манталитет, и като организация, и като всичко.

19

Симеон

преди 3 години

Обичайте Животните дори когато искат да Ви изядат! И те са гладни!И не унищожавайте Коронавирусите, кати си стоите вкъщи и се пазите! Какво, като измрете! Ще сте умрели за каузата да запазим Вируса!

18

Анонимен

преди 3 години

Неагрвсивните кучета на баща ми са разкъсвали пред мен 2 котета, 1 кокпшка и заек... гадна гледка

17

Анонимен

преди 3 години

За малко да бяха но ти не им даде твоите крака и сега фондацията ще те съди. Долу човешкият вид, само кучетата имат права!

16

Анонимен

преди 3 години

До 99 лапиАма кучетата да не са стоножки?

15

ъъъ

преди 3 години

Скоро имаше такъв случай в един от най-юначните квартали на Варна, в който "агресивно" куче, подложено на ежедневен торзмоз от мили дечица, гризна едно от тях по палавата ръчичка. Няколко дни по-късно татковци юнаци, загрижени за всичко друго, но не и да възпитат елементарна човечност и съпричастност у отрочетата си, организирали хайка.. и по-нататък не ми се разказва.PS. Ежедневно съм по улици и кучешките полянки с 2 кучета /едното доста докачливо/ - не ни се е случвало да ни нападне улично.

14

Заслужил Кучеист

преди 3 години

Ние сме единствената страна в света, която добре се грижи за кучетата! Кучеизмът е нашето Верую!Кой дрг народ си храни Кучетата с професори и деца! Дишат ни праха останалите!

13

Анонимен

преди 3 години

До АНЧЕТО"Запомнете едно . АГРЕСИВНИ КУЧЕТА НЯМА"------Анче, тия си ги разправяйте в местната дружинка на кучелюбците.Агресивни кучета има, винаги е имало и ще има. Както измежду породите, така и между отделните екземпляри. Като ти е толкова жал за добичето - вземай си го вкъщи, че следващият път като нахапе някой да е ясно кого ще глобят.

12

кучкарите

преди 3 години

са най-злобните същества, за тях детския живот и здраве нищо не значи. Няма толкова лицемерни и човеконенавистни същества. Само вижте из кучкарските форуми каква злоба и жлъч се лее. А как кълнат...