291

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

Чувам хеликоптер бръмчи над Позитано... - ръси ли, що ли...

290

да беше разпоредил

преди 3 години

Борисов да беше разпоредил да няма корона вирус през март

289

Loyko

преди 3 години

Дано Корона вируса ни научи да има тоалетна хартия в училищата за децата,препарати и сапуни,да не хвърляме отпадъците си по улиците и градинките,да изчистим градовете от бездомните кучета и котки, чисти обществени тоалетни и да пазим природата и средата в която живеем и да имаме по човешки отношения помежду си.Това е истинската Култура на една нация,а не да отидем два пъти на кино и един път на театър през годината.Изкуствата и отношението към тях не е истинската Култура!!!

288

До 300

преди 3 години

На днешната младеж не се надявайте!Ха-ха-ха-ха-ха

287

Анонимен

преди 3 години

Много ми е интересно за автобусите от градския транпорт.Същите имат климатици, а това обезсмисля носенето на маски в автобусите!

286

Щирлиц

преди 3 години

Наредил съм,платил съм,разрешил съм.....Пропуска услужливо да уточни,че всичко става след консултация с американското посолство.

285

Анонимен

преди 3 години

ВИЕ ИСКАТЕ ЛИ ДА ХОДИТЕ В МОЛА С МАСКИ ЩОТО АЗ НЕ

284

Я глей. .....

преди 3 години

Забрана ли имате или ви идва от сърце!!!!!Страх ли ви е да кажете, че снощи пак имаше хиляден протест против БАРБА ГАНЬОС и довечера пак ще има!!!!!......"С революционните песни Вятър ечи, Балкан стене и Боят настана се надъхват стотиците протестиращи пред Народното събрание българи.Те се увеличават с всеки изминал момент. Прави впечатление, че сред тях има много млади хора. Много от тях са с национални знамена......"https://mobile.frognews.bg/article/196476/

283

seira

преди 3 години

"ИЗВЪНРЕДНАТА ЕПИДЕМИЧНА ОБСТАНОВКА" = ПАРАВАН ЗА УЗАКОНЯВАНЕТО НА ФАШИСТКА ДИКТАТУРА В БЪЛГАРИЯ!!!НАРОДЕ!!!!!

282

Анонимен

преди 3 години

Хубаво де, ама нали точно на места с мощни климатични системи като молове, круизни кораби и т.н. заразата се разпространявала най-бързо?

281

малко стадо сме

преди 3 години

До да,да ама неСамо със външна помощ, търпение и смирение ни спасяват!

280

младежта

преди 3 години

До лавината-надеждатаТя ще победи комунизма! Долу Герб и БСР-ДС и всички партии с агентура на КГБ!!!

279

криза без вирус

преди 3 години

Винаги когато, икономиката закъса на помощ идва политиката с различни кризи:холера,антракс,сифилис,спин,птичи грип,син език,свински грип,луда крава, етноси БКПКомунизма е по-заразен от измислените корновируси!!! Народе!!!!

278

лавината-надеждата

преди 3 години

До страх ли ви еВинаги младежите са правели революциите и въстанията! Да се надяваме и сега!

277

да,да ама не

преди 3 години

Спомнете си търговските спорове между САЩ и Китай, САЩ и други, ракетните разправии с Русия, санкциите срещу Русия!Световната криза не е следствие на коронавируса! Кризата щеше да се случи и без това!

276

Много странно

преди 3 години

В една статия за перфекната двойка коментиращите масово са писали страшни цинизми и не сте ги цензурирали????????????!!!!!!!Щото не е опасно нали?

275

да,да ама не

преди 3 години

На всеки 10-12години се прави световна криза с какъвто и да е повод!Справка - 2008 година!Спомнете си, ако можете и предни години и кризи!Сега е коронавирус!Не е за подценяване от страна на здравето, но какво още стана!?Не налагам мнението си на никой!? Не ми "кликайте" + или - моля!Мислете с главите си!

274

Анонимен

преди 3 години

До Дебел депутатНе са дали и една стотинка на България от ЕС за коронавируса,всички материали и разходи си ги плащаме сами

273

Анонимен

преди 3 години

До страх ли ви еДа,бееее,писаха кои бандити и дори убийци плащат за протеста,за да клатят правителството, за да не ги осъдят за престъпленията ,които са извършили!Има им написани и имената в ПИК.

272

Анонимен

преди 3 години

БСП искат план за справяне с вируса. Планът е - Отваряй! Заразявай! Заравяй! Това е останалото е парлама.