51

Скептик

преди 3 години

Пичове, Велчев превалутира дълга. Беше длъжен да го върже за Еврото. Да го питат за хотелите.., но човекът си вършеше работата добре. Задайте си въпроса какъв беше дългът тогава и какъв е сега.

50

да,да ама не

преди 3 години

Знам името на човека! Няма да го кажа за да не ме съди! Бившия министър Ненков неотдавна в едно ТВ предаване каза същото!

49

да,да ама не

преди 3 години

До Анонимен 34Затова в Румъния срещу Видин Рено изградиха нов завод за производство на автомобилни гуми - за Дачия! Не ползваха готовия завод във Видин! Щеше да стане! Един "наш" човек от Белене ги спря! Същия този разпродаде остатъците от АЕЦ-Белене през 1991-3г.! За тези които не знаят, АЕЦ-Белене беше изцяло чешки проект! Сега това чешко оборудване работи в Калининград продадено как?! Пак почнахме АЕЦ-Белене при това два пъти! Който може да сметне с колко България е утрапена от там само!

48

да,да ама не

преди 3 години

Кой го казва! И тоя се е срещал с Божков в качеството на министър! Тя стана квато стана! Без да го дърпат за езика и си казва! Чудо! Кой ли още се е срещал с Божков - официално или не! СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ!э Чакам да видя и чуя!

47

Анонимен

преди 3 години

Сериозно ли питате за мнение този човек? Та той беше на яхтата с трафиканти на наркотици. После заради него външният дълг се увеличи понеже големия специалист по финансови пазари размени дълг от падащи долари на стабилно евро, сакън да не спечелим от валутни курсове. Накрая си построи и хотели чрез заменки. Разбира се, че подобен човек би защитил Горанов, понеже и той е като него корумпиран.

46

Анонимен

преди 3 години

разбира се нали за това ходеше по яхтите на мутрите тоя, за да се договарят за бизнес а българите му ръкопляскат и даже интервюта му взимат защото е голям експерт по приватизиране на хотели за жълти стотинки

45

Анонимен

преди 3 години

Я-че Хотелчев не е ли в затвора. Че и интервюта дава оттам. На ход е Каскета....

44

Не се ли

преди 3 години

удавиха хотелите му голям мушморок е тоя интригант.Колко ли завлече по царско.

43

Анонимен

преди 3 години

Никой още не е обявил колко изгуби държавата и изкяри тоя от превалутирането на държавния дълг. Говори се за няколко милиарда.

42

Анонимен

преди 3 години

Политиката е до време , хотела завинаги .

41

Pepi

преди 3 години

Досега не сме случили на министър на финансите. Там кражбата е колосална и мафията винаги успява да внедри техен играч. Последния Влади Горанов пропусна 700 000 000 в полза на бизнесмен, лобира най - нагло за други бизнесмени като не иска намаляване на ДДС, спи в апартамента на друг голям финансов мошеник ...... А ние си седим по домовете и пием ракия ......

40

цар

преди 3 години

царските плъхове наскачаха от дупките. явно са надушили нов келепир покрай гроб. мирише им на ***. ще ръфат остатъци от софрата на разбойко. нещо им е обещал.

39

В Монако

преди 3 години

На яхтата

38

Математик

преди 3 години

Да бе, как ще е порочно. Точно при такива "разговори" падат най-големите пари. Не случайно този бе нает в една т.н. топ фирма заради информацията, която може да снесе баща му от средите на бившото партийно управление на България.След това Велчев бе сниман да води "разговори" и с представителите на мафията на една лодка ли беше, яхта ли или кораб :)))

37

От Германия

преди 3 години

Не е също лошо заедно с брат ти да гниете за много години в панделата...

36

dmx

преди 3 години

Даже било "порочно" да няма такава комуникация. Упражнения по наглост.

35

бау

преди 3 години

Пусти Девети септември и ще ми станете само на велчевци, на хотелчевци, на бизнеси, на айдуци, на тикви, на ковити, на пандемии, на ***, на визии, на щаб, на ваксина и на карантина! Като ви залостя в Белене и ще видите какво се казва истинска карантина!

34

Оставка и Съд

преди 3 години

Подкрепят се Айдуците

33

Смешко

преди 3 години

АКО ИМАШЕ ПРАВОВА ДЪРЖАВА ТОЗИ ВЕЛ4ЕВ ОТДАВНА ДА Е ЗАТВОРА !!!!!!!!!!!!!!!

32

Анонимен

преди 3 години

Аз като представител на частния бизнес заявявам, че такива диалози не трябва да има. Така директно си искат рушветите. Затова няма нито един автомобилопроизводител тук. И затова шепа близки до властта лапат най-сладката баница, а останалите работят много почти за без пари.