47

антодот на короната

преди 4 години

антидота на COVID-19, разработването на която се позабави малко. агентите на ГРУ избързаха със заразяването на хора в световен мащаб, поо план трябваше руснаците вече да продават ваксината по света за да закрепят вечно девалвиращата рубла след като Путин бе поставен на власт от КГБ началниците му.май Запада ще изпревари руските биохимици, не че ще е нещо необичайно, но Путин много се гневял но отказал да получи първата доза.

46

БРАВО ,БЕ...

преди 4 години

А , колко са останали живи след ваксинирането ...??!Ква е статистиката ?!

45

Зозо

преди 4 години

А новата Волга кога? А Су-57 остана 1 бр. МиГ 35 останаха 2 бр. То с анимации само не става :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

44

Зозо

преди 4 години

Ваксината се казва - Бояришник. Сутрин на гладно :))))))))))))))))))))))))))))))))

43

руски терористи

преди 4 години

Биологичен експеримент коронавирусът е създаден в рускавоенна лаборатория Експлозията е избухнала 17 септември 2019във Вектор, който днес е държавен Център за изследвания на вируситеи биотехнологии. Това е един от двата центъра в света, където се съхранявавирусът на едрата шарка. В центъра, намиращ се в района на Новосибирск, сесъхраняват и други заразни вируси, включително на еболата.... икоронаровирус... Руските власти убеждаваха че няма опасност .. Е вид

42

Анонимен

преди 4 години

Тия колко ваксини направиха вече бе?ХАХАХАХА

41

Дис ис 2300ааа

преди 4 години

Другаре, за 18 пореден ден имаме 2300 критични случая! Да видим дали утре можем да задържим котата, другаре!

40

пияница мистик

преди 4 години

Ето кой е създал и пуснал короната по света. Съветските колхозници. И сега го играят, уж че измислили ваксина, а те са си я имали още като са създали вируса

39

Анонимен

преди 4 години

Ако направят това,очаквайте да пропищи някоя западна или японска лаборатория,че са обрани и Мордор пак ще се прави на обиден и ще отрича.Ще обвинява в неблагодарност и ще изисква обожание и признание че спасява света ,а той се занимава с някакви си кражби и дребнотемие.

38

Анонимен

преди 4 години

Хахах тролите пак се активираха. Те не знаят ли че вече никой не чете коментари в *** сайтове

37

Анонимен

преди 4 години

Напънала се планината и родила мишка.Явно пак ще крадат от пиндостан или от гейропа технологии.Те не са и спирали ,но даже и това го правят без особени ефекти,защото като откраднат нещо,трябва и да произведат подобно и даже по-добро,а не да е сделано.

36

По ваша инфо

преди 4 години

Същият този център твърдеше през януари, че разполага с ваксина срещу вируса и може веднага да произведе 60 мил. бройки .Тогава ли лъгаха или сега и защо въобще да им вярваме ?

35

Анонимен

преди 4 години

Ха ха хааа....Пак ли ?

34

....

преди 4 години

хааххаах оффф рашките ли бе хахаахахха ахаххаха

33

СС

преди 4 години

Нещо качествено ще е, като автомобилите им! :) :)

32

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен Трябва да съм тотално изкукал за да се ваксинирам с руска ваксина!===Sloji si 3 maski edna varhu druga, pii belina i 4akai Bil Geits da ja napravi.

31

Анонимен

преди 4 години

НЕ на каквато и да е ваксина

30

мазепа

преди 4 години

Без анимация - не вярвам.

29

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 20"Ама този ли септември или по-другия"В зависимост кога успеят да откраднат нещо отнякъде. Ако успеят де, иначе може пак да внасят чужда и да й лепят руски етикетчета.

28

Анонимен

преди 4 години

Да се ослушваме за включването на 300 жертви добавени към обичайната бройка заръчана от Джуджи (100 на ден)? Ако някъде случайно избие числото 400 да знаете откъде е - от безаналоговата ваксина. Само не разбрах дали за всеки "прототип" ще им трябват 300 мъртъвци или за всичките 6. Ако е за всеки, тогава търсим допълнителни 1800.