9

Програмист

преди 3 години

До Анонимен 7Първо казваш колко пари искаш. И ако почнат да ти увъртат за "корпоративна политика", "перформънс анализи", "резултатно възнаграждение", поверителност и прочие : разговора приключва тук. Повярвай ми, те имат нужда от теб повече отколкото ти от тях.Поне при мен работи.

8

анонимен

преди 3 години

До До 1Аз съм в софтуерна компания и абсолютно ни забраняват да работим от вкъщи. Не твърдя, че е нормална компания, но има и такива. Вижда се, че сме доста по-продуктивни от вкъщи, но ръководството държи да има 8-часово присъствие в офиса Вчера дори ни изпратиха график, по който поетапно да се връщаме в офиса.

7

Анонимен

преди 3 години

До ПрограмистПърво не казват заплатите и може да смениш и накрая си с по-ниска заплата и второ като смениш почваш от нула и си последна дупка. Хитрата лисица с двата крака и всички ти се смеят.

6

Анонимен

преди 3 години

До До 1Погледни само дали има обяви за дистанционна работа и ще видиш че са нула.

5

Програмист

преди 3 години

До 1 : Ако си добър специалист и те искат навсякъде - смени работодателя. Ако не - преразгледай стойността си.

4

до 1

преди 3 години

Не те знам какво висше имаш, при условие, че не знаеш къде се слага пълен член. Както шефът ми се изразява, драги ми смехурко. Е то се вижда- висше без покритие.

3

До 1

преди 3 години

Абсолютни глупости. Не знам за компания, която да не позволява работа от вкъщи (освен, ако не се работи с конфиденциални данни и проектът не го изисква да си на определено работно място). Говорим за квалифициран труд. Разбира се, изключваме професиите, които изискват работа с хора. Например- лекари. Мнението, което си написал, показва колко си далеч от манталитета на работа в една нормална компания с добро заплащане.

2

Анонимен

преди 3 години

От 10 години насам ходя в офиса не повече от 2 пъти седмично. Постоянно там някой ме разсейва- кафе, тенис на маса, джага, плейстейшън, масажи, безсмислени срещи да мърдим какви нови забавления да измисляме за офиса и какво ли не. От нас съм 10 пъти по-продуктивен. В офиса ходя само да видя своите приятели и да се позабавлявам. Иначе от вкъщи мога да си върша работата абсолютно пълноценно. Разбира се, личната комуникация е много важна и неразделна част от един добър колектив.

1

Истината

преди 3 години

Онлайн могат да работят само разни там секретарки и любовници на шефа !Другите "момченца с висше" (както шефа ми се изразява) кучета ги яли !!!