104

Анонимен

преди 3 години

Путин не ни е интересен.Интересно ни е как журналистикато тази на статията лъжат,кой крепи на власт бойко борисовв България за да могат да спиратважни инвестиционни проектии да държат страната в бедност.

103

Анонимен

преди 3 години

Болестта ковид 19 е co-rona vi-rus d-isease 20-19-- co-vi-d 19 -- отделените първи срички и букватад (disease = болест) плюс годината когато ерегистрирана.

102

Анонимен

преди 3 години

До Гошо Ти си момче лошо.

101

Анонимен

преди 3 години

Първо да се премахнат маските като задължителни, след като така и така хората се заразяват.Второ да се направи ясна разлика между корона вируса причинител на вирусна инфекция от една страна и болестта ковид 19, каквото и да е това.

100

Гошо

преди 3 години

Редакцията ,кога Путин е обявил това,че вируса е бил победен или вие така си измисляте това онова лаф да става После ,що се чудете защо проф Мутафчииски се държи така с вас Така ще се държи всеки, след като пример за вас е журналистиката на Слави Трифонов и Албена Вулева

99

Дис ис 2300ааа

преди 3 години

Другари, за 19ти пореден ден критичните ни случаи са замръзнали на 2300 бройки, другари. Трябва да устискаме само още малко, другари. Така, с фалшификации и манипулации и няколко "скочили" през прозорците лекаря, ще успеем да извоюваме нова категорична победа срещу гнилия Запад, където баламите не са се научили да представят правилно информацията, за максимален ефект от действията им.Венсеремос, другари!

98

seira

преди 3 години

ГОЛЯМ СМЯХ!ДО МОМЕНТА НЯМА НИТО ЕДИН ОФИЦИАЛНО ДОКАЗАН СЛУЧАЙ НА ЗАРАЗЯВАНЕ НА ЗДРАВ ЧОВЕК, КОЙТО ВПОСЛЕДСТВИЕ СЕ РАЗБОЛЯВА И УМИРА ОТ COVID-19!!!ВСИЧКИ ПОЧИНАЛИ СА ИМАЛИ ДРУГ ЗДРАВОСЛОВЕН ПРОБЛЕМ, ЧИЕТО УСЛОЖНЕНИЕ Е ДОВЕЛО ДО СМЪРТ!!!КОЙ ИМА ПОЛЗА ОТ ИЗМАМАТА С "ЕПИДЕМИЯТА COVID-19" ?!ДОКОГА ЩЕ СЕ ОПИТВАТ ДА ПЛАШАТ ХОРАТА С КОРОНАВИРУСНАТА ИНФЕКЦИЯ?!СТАВА ДУМА ЗА УЖАСНО МНОГО ПАРИ И ВЛАСТ!!!ЗОМБИРАТ СЪЗНАНИЕТО НА НАСЕЛЕНИЕТО!!!НАРОДЕ!!!!!

97

!!!

преди 3 години

24 нови болни от коронавирус, два смъртни случаи в неделя...

96

Анонимен

преди 3 години

Иска да има поне една победа през мизерния си живот.

95

Да бе да

преди 3 години

Пълен фейк и лъжа! Аз живея в Москва и сме под карантина до 31 май поне...

94

да,да ама не

преди 3 години

Какво се хабите да коментирате!? Тази и Ел Вас объркаха кардинално "клъстера" в Брестовица - кой в болница, кой не, всички, ама май не!Статията е тюрлюгювеч оттук - оттам! Като за гладни *** важи! За сериозен коментар - забрави!

93

Анонимен

преди 3 години

До пролетарии от всичкиРусофилите нямат имоти ако не се броят завещаните от родителите им. И пари нямат. Путин ще трябва да се оправя сам.

92

ЦРУ

преди 3 години

До Анонимен 18 В грешка си . Тои познава историята ..."работил " е в Германия....Избрал си е като Хитлер...в БУНКЕРА...само не знаем коя е до него *** Браун

91

ЦРУ

преди 3 години

Путин познава историята на ВСВ ..сега също е война с-у вируса. Путин ще стой в бункера докраи..като Хитлер

90

u4en

преди 3 години

До Вовка COVID поръчает...................а ребята не панимает.......пачему в Болгариу русофили кричает......и Путин вазхваляет ????????

89

пролетарии от всички

преди 3 години

страни, събирайте пари за да помагате на Московски Путинак да се измъкне от кризата. Русофилите да продават имотите, нова експроприация трябва за да не се повтори СССР втора версия - червеи и забрава.Московски Путинак разчите на вас интернационалсти, давайте пари в зелено защото другарят ви Путин отново ще девалвира рублата, казват смятал да я удари 1000% за да може да поддържа войската, червената армия нали така и вие много я обичате.За родину за путину и парите давайте в руското посолство

88

Салахедин Еюби

преди 3 години

САЩ нямат бъдеще

87

Салахедин Еюби

преди 3 години

УСА=клозет

86

Салахедин Еюби

преди 3 години

УСА=***

85

Анонимен

преди 3 години

До Русия в ЕС ?Бъди спокоен и не се вълнувай. Съдбата на Русия е определена свише и тя е много по-добра от това за което бълнумаш