16

Анонимен

преди 3 години

Евросъветският съюз показа кой командва. Слава на Евросъветския съюз!Само Евросъветският съюз брани българите от местните своеволия на местните васали.

15

Анонимен

преди 3 години

Какво бре *** да нямаме ли собствено производство?Стане ли криза какво правим? Да дойдем да ви трепем и грабиме ли?Не, че обичам Трампи, но каква е алтернативната?Глад и канибализъм? Или само дезимформация и заработва на на надника ви скумрии?...

14

:D

преди 3 години

Не знам кое е известно или не на съставките, но:- като си купя български плодове/зеленчуци траят по 2-3 седмици, не се скапват на третия ден. - месото от местни производители има истински вкус и аромат.Проблема е че се намират все по-трудно, защото са по-скъпи.А продукцията ни е по-скъпа, защото расте в земята или се храни с по-малко химикали. Не е в напоени с тор гъби на постоянна вода и постоянно осветявани с изкуствена светлина, та да расте бързо и евтино.

13

Чичо

преди 3 години

Нямам капчица доверие нито на български производител на хранителни стоки,нито на бг ,,бизнесмени,, нито на алчни бг ,,търговци,,

12

Sata NATO

преди 3 години

Продължава да наглее, простакесата, и меморандумът ще се превърне в съдебно решение срещу България.

11

Bad Company

преди 3 години

Влезте в който и да е магазин от големите вериги. Ами то и сега 80% от стоките са български. Що и трябваше тази щуротия на Деса не можах да разбера. Див популизъм.

10

xaxsas

преди 3 години

Я не ям джънк фуд, ни сладко, ни алкохол, ни смуча газирани напитки, ни пуша цигаре, ни ям месо, камо ли млека и кашкавали. Единственият начин да попадна на чужд продукт е ако купя некай банан, маслина или авокадо. Останалото - брашно, хляб, ориз, спагети, боб, леща та чак до плодове и зеленчуци си го взимам произведено в България, да не споменавам че и картофи и ягоди и компоти правя с баба си. Мен ми не трябват наредби и управници за да знам как да стимулирам българската икономика и земеделие.

9

SS

преди 3 години

E как да няма ограничаване, как да няма?? Я бегом да се оправи всичко, че да от Брюксел само дебят ей-таквиз аджемии да им треснат яки глоби. Които пак от нашия джоб ще се вземат, а не от тези, които се упражняват в игри и номера против търгоските вериги! Аман от герберунски калинки!

8

Анонимен

преди 3 години

Винаги съм гласувал за ГЕРБ но Деса *** с нейния популизъм само вреди нанася. Да се заиграваш с веригите по примера на БСП и Атака е малоумие.

7

Активист на БКП

преди 3 години

Ама тия в Брюксел не спят,*** Танева !Те на са ти заспалото българонаселение !

6

Me

преди 3 години

Като станат нашите продукти конкурентоспособни, търговците и без постановления ще ги сложат по рафтовете. Отменяйте тази наредба, тя е вредна и за търговци, и за производители и за потребителите.И е повече от ясно, че това нарушава свободната конкуренция с други стоки. Там от правителството да не се правят на ощипани.

5

До 5

преди 3 години

Колега, за съжаление има много, които наистина произвеждат при минимални или никакви норми, но има и доста, които не само спазват нормите, а и имат завишени такива. Опитват се да работят честно и да предложат високо качество и за съжаление точно те страдат най-много от ***, които се продават.

4

Анонимен

преди 3 години

Танева лъже най-нагло! Чл. 2 и основен на същото това постановление задава, че минимум 90% от млечните продукти са изцяло български - това е квота! Така както излъга, че това постановление е за малките и регионални производители, така и сега лъже, това й е любимо занимание от дълги години. И да, не става дума за заблуда или незнание, а за чиста лъжа!

3

Анонимен

преди 3 години

Трябват квоти и за родните производители на бензин, нафта и АМБ, т.е Лук, че и те страдат от вноса!

2

Анонимен

преди 3 години

Vsichki chujdestranni vnosni stoki na nai-dalechnite mesta ot vhodnite vrati, kasierkite i kasovite aparati v bg magazinna mreja...

1

Анонимен

преди 3 години

Танева, те тая игра я могат по-добре от вас, тъй че не се правете на интересни, ами отменяйте тва постановление, че не ни се плащат глоби пак.