134

Анонимен

преди 4 години

Ми разбира се че ще стане, това е единствения изход от всяка неясна ситуация а именно да я оставиш да си отмре сама във времето. Вируса ще се самоограничи.

133

seira

преди 4 години

НЯМА КАК "ШВЕДСТИЯ МОДЕЛ" С КОРОНАВИРУСА ДА СТАНЕ СВЕТОВЕН...ИЗХОДЪТ Е САМО ЕДИН: ПОВИШАВАНЕ НА ОБЩИЯ ИМУНИТЕТ НО НЕ ЗА СМЕТКА НА ВЪЗРАСТНИТЕ И БОЛНИТЕ!!!НАРОДЕ!!!!!

132

Анонимен

преди 4 години

Егати моделът - 29000 заразени и 3600 починали на 10 милиона население.И това при крайно занижени данни. А на тези, които не вярват че има вирус, ще предложа да отидат пред Пирогов и някой като излезе от работа, да го попитат има ли вирус или няма.

131

Анонимен

преди 4 години

До 123/142Е нали няма проблем да не се ваксинираш .... какви са тия одеала, и защо са толкова страшни?:))))))))))))

130

123

преди 4 години

140- нали ТИ ще си ваксиниран...кВо ти пука за другите.Лично ще ти предоставя моят комплект да си ги биеш.Цели народи скочиха срещу ваксините с ID certificates на евгеника-филантроп.Нещо не е далеч в историята примерьт на други филантропи,раздаващи безплатно одеала с едра шарка.Второто е вило бонус,за сведение на мисловно одарените...като 140-ти.

129

Анонимен 2

преди 4 години

Всеки ден в световен мащаб умират до 150 000 хил души. Никаква пандемия няма,всичко е измислица,хора умират и се раждат всяка секунда. Помислите колко хора с разбита психика ще има до няколко месеца и без съмнение и самоубийства. Всичко е една голяма игра. Но определено в Швеция правителството е съставено от истински хора с морални стандарти.

128

Константин

преди 4 години

До Анонимен 137Toва което си написал изобщо не го вярвам, в България, около 50 процента от хората не бяха затворени и си работеха, банки и институции и пак не се зарази дори една четвърт от населението.

127

Анонимен

преди 4 години

Вярвайте и изпълнявайте всичко, като стадо офце. После се ваксинирайте масово с фалшивите ваксини, които ще пуснат за Covid и накрая не се чудете от какво измирате. Всъщност няма и да се досетите, защото сляпо ще вярвате на официоза на властта.

126

Анонимен

преди 4 години

Епидемията се развива на няколко континента и затова е пандемия. В САЩ досега са направени 11 000 000 теста и са установени към милион и половина заболели. Това дава средо 13 % заболели. Всъщност може да се предполага, че заразените в САЩ са два-три пъти повече; Същото положение е и в Европа. Ако не быха взетите предпазни и карантинни мерки заразените досега щяха да бъдат многократно повече - някъде към 50 милиона души

125

Анонимен

преди 4 години

Каква пандемия е щом за толкова време заразените по света са 4 милиона?Това е една болест като всички други,но ако имаш и други заболявания си уязвим да ги влоши и да починеш.Ако беше пандемия,досега щяха да са 4 милиарда заразените.Реално в света ще се заразят най-много милиард и половина души с ковид-19.

124

Анонимен

преди 4 години

Никакъв модел за справяне с епидемията не е Швеция, където с всеки изминал ден умират все повече хора и вече броят на починалите приближава 4000 души. Модел за справяне с епидемията са Китай и Южна Корея, за което много малко се пише. Западните лидери реагираха на проблема с голямо закъснение и сега цяла америка и европа са пламнали и нещата трудно ще се оправят. Ще е необходимо тотално тестване на населението, пълна мобилизация на фармцевтичната промишленост и новите технологии

123

Анонимен

преди 4 години

До ДиагнозаТръмп социалист? Пий си хапчетата!

122

леле -леле

преди 4 години

Факти към 15.05.2020 г. за Швеция, 29 207 заразени, 637 заразени за днешния ден, 3 600 починали, починали за днешния ден 117, смъртност на Швеция 361 на 1 000 000 население или 24 пъти повече от България! Всеки да си направи изводите!

121

А

преди 4 години

Ще стане ли шведският модел за отношение към хотелския персонал - световен ?

120

Анонимен

преди 4 години

До НаблюдателТака е. И тук има опасност да стане по-лошо, имайки предвид гъстотата на населението тук, в сравнение с Швеция. А и фактът, че самите шведи по принцип живеят доста по-изолирано. Познай какво ще стане, ако се окаже, че и имунитет след преболедуване е нетраен. Ама стадото си е стадо.

119

До 126

преди 4 години

Много си прав.Населението не вижда по далече от носа си. А стратегически погледнато, точно така се е правило в повечето достоверни исторически моменти.

118

Диагноза

преди 4 години

Като четем къде са най-много умрелите и веднага лъсва факта , че най-много умрели и заразени има в държавите ,управлявани от социалисти !!!! Това е за информация ,де.

117

Анонимен

преди 4 години

А Беларуски модел, с читава храна кога?

116

Анонимен

преди 4 години

С отпадането на мерките обществото ще научи по трудния начин един неприятен... урок.А той е, че всяко непознато... нещо... в живота може да е опасно и смъртоносно...Затова правителството махна много мерки... За да се опарят хората и сами да почнат да настояват за връщане на всички мерки от април месец. Това ще стане в крайна сметка...

115

сддсф

преди 4 години

Без да съм прочел тая ***, веднага отговарям, да ще стане. Това е ролята на Швеция в цялата схема, налагането на т.н. "социална дистанция" с цел по-лесен контрол върху хората. Светът върви към единно тоталитарно управление.