39

Чичо

преди 3 години

Хайде стига с тия търговци .Други работещи хора няма ли в тая държава.Мрънкала ненаяли се.

38

търговец в мол

преди 3 години

девиз - одери кожата на клиента и му я продай

37

Кашона

преди 3 години

Събрали сте се само форумни плъхове, кой от кой по ***!

36

Анонимен

преди 3 години

АБВ може би искат справедливост както е в Европа, всички са освободени от наеми докато бизнеса им е засегнат това важи и за мола ако има кредити му ги разсрочват и готово! Но в европейските държави собственици не са мал()умни мутри а и държавите им не се управляват от тъпаси комунисти!

35

Анонимен

преди 3 години

НЕ МИ ПУКА ни за молчета ни за борчета.Който се проваля ще фалира !!!Предприемачеството носи и риск.Това не ви е баница та "Режи па яж".Който изгори значи гори и да идват следващите ...........балъци.

34

АБВ

преди 3 години

Всъщност какво искат наемателите на магазини в моловете? Държавата - всички ние да им плащаме наемите, сервизните такси и каквото още им искат собствениците на моловете? Те имат договорни отношения със собствениците и да предоговорят наемите си! А ако наемодателите не искат, да освобождават магазините и да си търсят други. Само, че те се надяват скоро да отворят моловете, в тях пак да стане гмеж и снобарите отново да се хвалят един на друг какво са си купили от молчето!

33

1122

преди 3 години

Фалит и да ги правят офис сгради, *** тъпата история са тия молове, а зимата са си живи инкубатори на вируси.

32

Киро Фадромата

преди 3 години

Кога ще ги събарят, та да идвам да разчиствам, че нещо я поокъсах с кинтите ?

31

Анонимен

преди 3 години

Държавата, държавата, държавата....ами то няма такава, има един човек, които решава всичко....

30

Иво

преди 3 години

Фалирайте бе, мрънкащи търтеи, изпрали пари от дрогата,хич не ми липсвате

29

Смешко

преди 3 години

НАЛИ МОЛОВЕТЕ СА НА БСП -МУТРИ КАК НЯМА ПЛАЩАТЕ !!!!!!!!!!!!

28

Катето

преди 3 години

Сега. Мила е лайфстайл не е само да копуваш. Изкарвам си с приятелки и охажори по цял ден в Парадайс цената. Кафета, Хепи, Саса, а у, кина. Понякога и си и копувам или ми копуват гаджета по някоя дрешка. Вътре е хубава атносферата има си и фризийорки и маникюристки и не ми са налага да пътувам между сички ангажименти. И в моловете ходят по успели хора и над средна класа няма *** и се едно не си в балгария

27

ЛЛ

преди 3 години

Важно е, че Механджийски ни плаши от екрана! Фалитите са на заден план!

26

Анонимен

преди 3 години

не може да не плащат в България моловете са на мутрите и плащането е задължително дори и да не работят магазините даже нямат право и да напускат . В Европа не е така но в републиката на мутрите рушветчии велики българи е по- различно, държавата е тяхна

25

Krom

преди 3 години

До Анонимен 12 - кво рече? Ти си типичния екземпляр който не се труди да върви напред, а иска тези около него да затънат. Да ти кажа, доста хора работят и по тези магазини. Като фалират, ще цъфне. Обаче ти е много трудно да надхвърлиш еснафската злобица. Нема що.

24

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 7При едно затваряне хиляди хора ще останат без работа.

23

Анонимен

преди 3 години

Споко до седмица, две Баце ще разреши да ги отворят.Изборите наближават и трябва да се пазаруват гласове. За съжаление на твърде висока цена за народа.

22

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 14Има хора пазаруващи неща от моловете.Все пак в много бг градове има много магазини тип втора употреба и ако не погледнеш че продават такива дрехи може да хвърлиш пари на вятъра за някоя скъпа дреха, която да е втора употреба, а в мола всичките стоки са нови.

21

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 20В моловете има маркови магазини.Това не ти е битак където има някакви китайски ментета.Но един човек в момента може да провери в интернет и да си закупи от някой сайт същата стока на по-ниска цена пък ако иска да я пробва в мола и да си излезе.

20

Анонимен

преди 3 години

Много са прости с това спиране на климатиците навсякъде. И от къде ще влиза въздух в тия сгради без отварящи се прозорци при спряна вентилация? Това не са само молове, но и офиси. Мор жега и застоял въздух - просто супер. Как да дишат 1 и съща гадост всички хора в помещението с часове ще ги спаси от нещо не ми е ясно. Най-много да изпоприпадат. Типична разумна мярка "от нашите".