41

Viking

преди 4 години

Така прецакаха и собствениците на лихвоточките. Хората с година са внасяли пари, накрая държавата ги лапна.

40

Анонимен

преди 4 години

Айде новите врътки са на ход! Горанов ква далавера измисли? Пак ли ще тупаш кожуха на бедния българин и ще направиш поредната мутра милионер?

39

.!.

преди 4 години

Разбирайте го така! Ще ви вземат акциите, боновете, дивидентите, ще си ги поделят Ахмет Доган в лицето на делян певски, явно Бойко борисов ще намаже нещо, и накрая вие ще дължите я няква глоба я няква комисионна заради това, че са ви ОТКРАДНАЛИ акциите и след това някой ги е продал и изял вашите пари! Това, че акциите са си ваши, това, че е ваш проблем дали ше ги държите 1 или 100години това е без значение! Сега даже хем ше ви ОКРАДЪТ, хем и ще си ПЛАТИТЕ за това! цензурата тука е голяма инак ..

38

:D

преди 4 години

1.Държавата има всички необходими данни да изпрати по едно писмо на собствениците (били те директни или наследници) на акциите, и да ги покани да си ги вземат или продадат. 2. Много хора не ходят по събрания на акционерите и не гласуват, защото не си заслужава за 0.5 - 5лв дивидент да даваш по 20лв за билети за да идеш на общото събрание.Но във всички случаи - собствениците на акциите са си хората и те вземат решение да ги "събудят" или не.

37

Взимай

преди 4 години

Не ми дреме. Когато ги "даваха" тия книжки и писахме за тия фондове, хората се блазнеха от това че са част от приватизацията, но всички виждаха кой реално приватизира и печели от това. 25 години по-късно ГАРАНТИРАНО 99% от хората са забравили, че такова нещо е имало. Никой не е разчитал на дивиденти или нещо друго. Събирайте ако това ще подобри структурата на фирмите и посредниците. Вярно, нчкой ще направи пак малко кинти, но отделния човек нищо няма да усети.

36

Анонимен

преди 4 години

Българското племе е като брашнян човел - всеки път като го изтупаш пуска по нещо.

35

ceneto

преди 4 години

това че някои е получил sms, защо трябва да го наричате с гръмкото име проект

34

Pff

преди 4 години

Това е все едно на Горанов да му преведат заплатата по моя сметка и ако не си я потърси до 5 години, да му я похарча. Ами тия бонове са дългосрочни активи господа, това например хората дето са купували 1960-та акции на Xerox на някакви центове и сега ги продават за милиони, какво държавата да им ги е взела, защото не са ги търгували 50 години ли? Комунизъм в най-долно изражение... противозаконно, неетично, подсъдно, кражба!!!

33

Анонимен

преди 4 години

Бързо бързо ги прехвърляйте на Шишман, каза Бездомника

32

ДГД

преди 4 години

Крадец и комунист! Откъде накъде ще се разпореждаш с чуждото имущество на хората,м? Оставка и съд за теб - не си събрал 700 милиона данък от Бажков, а кой зане още колко има...

31

Анонимен

преди 4 години

И после комунистите били виновни, че се занимавали с национализация.А този "проект" какво е?

30

Анонимен

преди 4 години

Kak ne ste napisali poimenno i po dati tablici i kolko leva ot danaci vnasiat v bg budjeta chujdite verigi magazini, firmi, koncesioneri....ili kolko leva pechalbi iznasiat ot bulgaria chujdite ujkim investitori v bulgaria. Bg narod suveren ne poluchava prozrachna informacia.Stom ne poluchava prozrachna informacia, bg narod nezabavno da izhvarli samozabravilata se vrajdebna teroristichna administracia, deto razdava zapovedi na planinskia vazduh, :-))) ujkim ot imeto na naroda...:-)))

29

roslio

преди 4 години

Абсолютно противоконституционно е това. Ако го премат това после ще има да плащаме , защото без проблем ще може да се обори в Европейски съд.

28

бай х

преди 4 години

как няма да спящи тези акции ? Например моята бонова книжка към днешна дата е 40 лв . за да си взема парите трябва да платя такаса на инвестиционен посредник + такса/справка на централен депозитер = около 60- 70 лева .... Държавата ако е искала хората да ги раздвижат можеше да премахне таксите

27

.!.

преди 4 години

Значи това вече е узаконена КРАЖБА! ПЪРВО НИ ОКРАДЕ иван костов! ПРОКЛЕТ ДА Е И ТОЙ И ЦЯЛОТО МУ СЕМЕЙСТВО! Сега въпреки, че НИЩО НЕ ПОЛУЧИХМЕ ОТ ТИЯ бонове, сега искат да ти вземат и НИЩОТО при това напълно законно! Аз досега не съм чувал акции и бонове да могат ей така да се вземат от някой си фонд и след 5 години да ти ги продадът без даже да ти кажат за това! Супер е! М.мицата ви ей! КРАДЦИ НЕЩАСТНИ!!!

26

АНАНИЕВ ЛИ

преди 4 години

ще разпише този закон? 'щото ако е той...разталкуването ще е невъзможно дори и за Баба Ванга!

25

ДОКАТО ВИЕ СПИТЕ

преди 4 години

ОПАААА...ГЛЕЙ КВО СТАВА. А НА БАБИТЕ , КОИТО УМРЯХА С КОРОНА КАКВО ЩЕ ПРАИМ С АКЦИИТЕ, ЧЕ ТЕ ПОВЕЧЕТО СА ТЕХНИ А НЕ НА 30 ГОДИШНИТЕ НАРКОМАНИ!

24

Факт

преди 4 години

Национализация по капиталистически.

23

Анонимен

преди 4 години

Да прехвърлим акциите на Бойко Борисов...

22

Анонимен

преди 4 години

ДА ГИ КУПЯТ НАЛИ СА БОНОВЕ НА СТОЙНОСТ 25 000 ЛВ ДА КИХАТ ПО 25 000 ЛВ И ТУЙ Е