34

Анонимен

преди 3 години

Слаба ракия.

33

Анонимен

преди 3 години

Много слаби стихове. Гола вода.

32

Анонимен

преди 3 години

Четох му стиховете. Изобщо не ми харесаха.

31

Анонимен

преди 3 години

Там е бил никой

30

Анонимен

преди 3 години

Да въстанем срещу Тиквата и под.лите му подръжници! Доло ГЕРП! ***-ФИ - Я, ***.-ФИ-Я.САМО ПП ВЪЗРАЖДАНЕ!!!

29

Анонимен

преди 3 години

Бойко е виновен 100%, пада до месец!!!1

28

Д-р Димитрова

преди 3 години

Между другото, Леонидов, знам, че сте искали да "джиросате" стиховете ми на Белев, след като си отида от този свят, с чужда помощ, разбира се.:) Нали така, друже? :) Но не се коркай, всички ще пук.нем някой ден, ти също. :) Не е ясно само къде ще възкръснеш. :))))

27

До 29:

преди 3 години

Не знаеш кой пише от номер 11, така че нямаш никаква представа колко хора ще го знаят, когато си отиде от този свят.Нали така, Леонидов? :)

26

Анонимен

преди 3 години

Едно от двете:Или е известен на ценителите, което означава малък тираж и невъзможност за издръжка от поезия в Ню Йорк,Или е известен на широката публика, печели от тиражи и се издържа от творчеството си. Аз обичам поезия, чета редовно поезия, но чувам името му за пръв път сега, когато е починал. Е, кое от двете е? Известен само на ценителите или известен и се издържа от поезия?Очевидно издръжката му е била в КТБ. Ре.не.гат и до.нос.ник.

25

До 11

преди 3 години

Ще го знаят повече хора, отколкото ще знаят теб, когато си отидеш и ти.

24

Анонимен

преди 3 години

До ???Достатъчно, друже, достатъчно. Не се коркай за това - Белев е отдавна известен на ценителите на поезията. Той е Име. Мир на прах му! А онези, които не обичат поезия, си имат своите кумири. Да са живи и здрави!

23

Бог да го...

преди 3 години

..прости талантливият Георги Белев, мир на душата му!На онези, които моментално започнаха да го ругаят, бих предложил първо да прочетат по няколко негови стихотворения, а после - както искат и както са ги възпитали...И нека не са толкова зложелателни към поетите, истинските поети. Георги Белев е истински поет!

22

Честно казано

преди 3 години

На кой му пyкa освен на една шепа май-близки хора. Живял, умрял, и то не от геройска смърт. Впрочем 75 години си е смърт на старост, нищо невиждано-нечувано.

21

тони Б

преди 3 години

Жоро, спи спокойно.Мир на праха ти! Кюстендил няма дя забрави твоята усмивка, мъдрите ти думи и добротата ти. Ще те помнят улиците на града, липите и кестените и онази неповторима красота на живота, която вечно ще бъде в твоя благ поглед. Тези години, когато не беше тук, винаги си бил като проекция сред хората на града. Един сред всички. Нещо, което никога не умира, е човешката душа.Ти си частица от вечността, незабравима човешка поема, която продължава да живее в думите. Почивай в мир с Бога

20

Анонимен

преди 3 години

Интересно, по логиката на някакви комунистически /да не пиша, че ще ме изтрият/ Ботев бил ли е "ренегат"? Щото и той нъл така избяга от България и живя в Румъния и поезията си пишеше там?Или си "ренегат" само ако бягаш от НРБ? Длъжен си да седиш тук, да се радваш на празните им магазини, да им се кланяш и най-важното - ДА ГИ ОБИЧАШ!!Н дай си боже да разберат, че не обичаш СССРето им няма живот за теб. Даже и никакво престъпление да не си извършил. Прибират те в лагер.

19

Един

преди 3 години

То друга болест от няколко месеца няма. Само и единствено тази.

18

Русия

преди 3 години

Къв е тоя?

17

Анонимен

преди 3 години

Мир на душата му! Бог да го прости.

16

Анонимен

преди 3 години

Поне не се е мъчил последните 30 години...Я си представете да беше заминал в масква.....

15

Българин

преди 3 години

Моля, Ви не ни занимавайте с лица напуснали Родината си, зачертали България, предпочели ползването на удобствата, подредбата на чужди държави, направено от техните народи. Ако бяха истински българи щеше да си останат тук, и дадат скромния си принос да направим Родината си поне малко като тези към , които бягат!