74

Анонимен

преди 3 години

До СДГХЙК Това което заснемат е как би се разпространил вируса. Боята е в ролята на вирус, няма заразени и пострадали животни, и хора във видеоклипа :)

73

СДГХЙК

преди 3 години

Ей заснеха го вече, а до вчера беше невидим враг. Бързо напредва човечеството с борбата с този, не мога вече да го нарека невидим, но враг.

72

H

преди 3 години

Един размисъл върху цифрите! В България има 2000 души с положителен тест. 120 000 са били под карантина. Това означава, че те сс били контактни с болни. Е, тези 120000 души или са се заразили и не са имали никакви сериозни усложнения или не са се заразили. Което май показва, че този вирус не се разпространява толкова лесно или може би не е чак толкова опасен?!

71

Ъ

преди 3 години

Разпространява се със скороста на интернет, телевизионен и радиосигнал -тоест, много бързо!

70

Дюни Гарден

преди 3 години

Въййй, ми ко шъ праим ся, ний имами бюфйет на ол инклузива на Дюниту!

69

Анонимен

преди 3 години

Интересно тук тестваха една жена и се оказа положителна, а съпругът и и двете деца - не. Зеедно ядат, спят, а са негативни. Тоя вирус само по барове ли се разпространява и дали гледа категорията за заведението?

68

123

преди 3 години

Къде са тези болни? Болниците са празни. Радвайте се на живота и спрете да вярвате на медии и политици.

67

Щерю

преди 3 години

Джефри Епщайн пропя и сега по цял свят арестуват шефове на мафии, педофили и замесени с веществото адренохром, извличано от кръвта на отвлечени деца. Вирусът е само претекст населението да си стои вкъщи и да не пречи такива високопоставени гадовве да бъдат напълно блокирани...

66

Анонимен

преди 3 години

До ХммПогледнете в Интернет какво казва един японски професор, Нобелист, Tasuku Honjo

65

Анонимен

преди 3 години

Слава богу не ги светнаха на сутринта след "Какао бийч".

64

Ешерихия коли

преди 3 години

Видеото показва колко лесно се предава ентерококова инфекция в ресторанта на хотела.

63

Хмм

преди 3 години

Има нещо около този вирус. Няма как целия свят да се затвори за нема нищо. И Американците и Руснаците се затвориха. Т.е. те действат с едни и същи принципи, което означава, че този вирус може би е по-опасен отколкото се говори. Има нещо гнило, но никой според мен не смее да го каже.

62

Анонимен

преди 3 години

Заменете който и да е друг вирус, пренасящ се по абсолютно същия начин като ковид19 в това видео и ще имате същия ефект. Нещо което този професор не казва. Защо ли? Само този вирус ли е единствения познат на човечеството предаващ се по въздушен път? Не е, има хиляди и много по-опасни, ама дай сега да правим ковид19 бащата и майката на всички вируси. Всеки ден имунната ни система се сблъска с вируси и бактерии и си ги предаваме едни на други, ама лудостта я няма.

61

До 60

преди 3 години

Алоо веросания...Дядо ти все течаща вода е имал сигурно пък на Оживял е някак си...Като ти спрат водата намираш други начини.... Като ти я спряха водата от водопровода да не би да си стоял жаден? Ако ти свърши храната във мястото което обитаваш да не стоиш там и да чакаш да се появи нова - излизаш и намираш решение на проблема... И не аз няма да те уча да и как да си миеш ръцете - това трябва да са те научили родителите ти преди много време... както и други неща ама да не издребняваме

60

ФЪК OFF

преди 3 години

Айде гръмнете се ако толкова се плашите от един невидим вирус ! Аз не се плаша и се радвам на живота ,на природата и на добрата храна в ресторантите ! Минахте и Хитлер по пропаганда !

59

Анонимен

преди 3 години

Светещия гел го разпространиха, само короната не я видяхме

58

Мустафа Манaf

преди 3 години

Я сега дайте видео как се хваща спин от анaлeн секс.

57

Ямболски цървул

преди 3 години

Не само короната се разпространява така....И други много по-опасни вируси се разпространяват така! Вие съвсем за *** ни взехте!Сега пак ще ми изтриете ли коментара?!

56

Pen

преди 3 години

Ей не спира пропагандата.

55

Анонимен

преди 3 години

До АнонименХайде сега, ти ли ще ме учиш на миене на ръце, а като ти спрат водата с какво се миеш бе веро такова