14

Анонимен

преди 3 години

Ваксина има. Чака се подходящият момент да се пусне. Мнооого пари и политика има. Както Американците си сринаха сами кулите, както руснаците си убиха екипажа на Курск

13

do 13

преди 3 години

На кой управляващ/властимащ му е притрябвало лекарство за вирус, който разчиства сухите съчки.. а на всичко отгоре в дългосрочен план намалява тежестта от пенсионните и здравните системи? Отговори си на този въпрос и сам ще разбереш дали ще има лекарства и ваксини. Ще се пошуми година-две, ще измрат едни хора и след това всичко по старому, но с още един сезонен вирус с ниска смъртност.Единствената полза от лекарства или краткотрайни (сезонни) ваксини биха имали фармацевтичните фирми.

12

Анонимен

преди 3 години

Едно и също всеки ден, шест месеца вече след година след година и догодина ще викат след година и лекарство е нужно а не ваксина да направят на луди разни агенции ще чакаме ние да одобряват нека се появи лекарство па да видим дали ще ги чакаме безмислени трошачки на пари това са тия и СЗО и тем подобни.

11

Анонимен

преди 3 години

Колкото направиха ваксини за предишните два корона вируса 2003 и 2009, толкова и сега ще направят.

10

Христо Христов

преди 3 години

И ако друг открие ваксината по коледа, ес ще трябва да чака още 5 месеца ли?!

9

Ганю

преди 3 години

Бокомире, хората не ти щат законите урунгелски, ваксините и тем - подобните шантажи. Взел си за състав хора, но не особено интелигентни. Както гледам - само глупости ръсят.

8

Анонимен

преди 3 години

Драги изолационисти, бе чакайте ваксина, няма да има в близко бъдеще. А и нямате нужда от нея защото е много вероятно да сте носители на вируса и не го знаете, но сте превърнали домовете си в развъдници на зараза, която пръскате около вас когато с парцали на уста и с прибежки отивате до магазина.Изолационистите са инкубатори на зараза и заради тези "умници" ще трябва ние, нормалните хора да търпим простотиите на власта

7

Митко 19см

преди 3 години

Е сега цяла година без чип ли?

6

Анонимен

преди 3 години

Ваксина,която ще превърне човек в Генетично модифициран организъм. Ще трябва да ме убият преди някой да я сложи на децата.

5

Анонимен

преди 3 години

За СПИН чакат ваксина 60 години вече, а за туберкулозата са чакали 200 години.

4

Анонимен

преди 3 години

Кошмар за изолационистите е пълен. Ще продължават да се крият мишоците под леглата и да се наливат с белина и дезинфектатнти.Като им знам мизерните душички, много вероятно е лятотот да са на плажа, но да пишвт у дейса - "Стоя си у дома".

3

Анонимен

преди 3 години

Коронавирус не съществува!

2

Анонимен

преди 3 години

Наврете си я и ауспуха тая ваксина.

1

Ямболски цървул

преди 3 години

Аз неща!