16

доц. Илиева решено е

преди 4 години

Аз, Димитровският пионер, тържествено обещавам да бъда верен на заветите на Георги Димитров, да се боря всеотдайно за делото на Българската комунистическа партия, за победата на комунизма. Обещавам да се уча и работя неуморно, да бъда достоен гражданин и защитник на моето мило отечество - Народна република България!

15

xaxsas

преди 4 години

Как да я продолеем? - Да им вземем смартфоните и като им доскучае ще започнат да си говорят!

14

Анонимен

преди 4 години

Има още мнооого да си ви мачкат, защото сте овце и ви запушиха устата с маски...

13

Анонимен

преди 4 години

Да бе, какво става с протестите? Чувам, че се провеждат и са мащабни!Защо не отразявате истинските важни новини?Протестите у нас са такава новина, точно!!!

12

Анонимен

преди 4 години

Ако на 14 години един човек бива придружаван до училище за изпити, държи се като ощипана булка, само защото мама така му е разъчала, освен ако не е нещо болен, то не предвиждам за него добро бъдеще. Инфантилизмът е огромен минус за развитието му. По-сериозен и опасен от поредния вирус.

11

HeinrichHimmler

преди 4 години

Платените к*пелета и пр*ститутки от днес една думичка няма за протества в София, занимават ни с глупости и трият коментари за протеста. К*пелета , мутрата от Банкя ке падне и тогава редакцията ви ще гори ла*нари!

10

Анонимен

преди 4 години

Съжалявам,но смятам,че това драматизиране е не само излишно, но и вредно. В момента децата излизат и контактуват,стига сами да искат това. Готвят се усилено за изпитите,които им предстоят,ако за тях образованието е ценност. И на 14,и на 18 години за тях не се грижат денонощно бавачки. Това,което навреди реално на населението,бе неадекватната постоянна заплаха от страна на самите управляващи и напълно безсмислено стопиране на социалните и стопански процеси в случаи,в които можеше да се избегне

9

Анонимен

преди 4 години

децата са свикнали не случайно ги подготвят отдалеч Всичките им супергерои са с маски Дори и в Мортал комбат половината персонажи са с маски

8

ОСТАВКА !!!

преди 4 години

Никаква друга криза не ни предстои освен икономическа.С хората си общуваме, както и преди.Никой вече не вярва на лъжите !

7

MaйMyната

преди 4 години

Caшеее, цела гнига си написал, кой ще чете бе толко

6

Анонимен

преди 4 години

Друн,дрън..бла..бла..Съврменните деца много лесно се адаптират от една ситуация към друга,не ги мислете ,те и без това са свикнали основно да комуникират с телефоните си.Защо не помислите за тези деца,които са жертви на войните по света,заради алчноста на шепа хора.Тези деца,загубили родители и дом се нуждаят от грижи ,а оплаквате ,,нероден Петко'

5

Анонимен

преди 4 години

Пак изтриха набързо коментари пред очите ми. Свобода на словото.

4

787

преди 4 години

Не мислите ли, че с тоя кьорфишек К-19 омазхте всичко, до ушите се оср...ахте! Сега ще си изсърбате попарката, която надробихте!

3

Анонимен

преди 4 години

до 1. Каква е тарифата? То и при Орешарски бяха и заработваха за море.

2

Анонимен

преди 4 години

САЩ готвят и нов здравен данък корона за всички които не работят или не учат дистанционно и могат да пренасят или заразяват другите и ще покрива лечението и заплатите на лекарите.

1

Анонимен

преди 4 години

Модерни трагедии и психопатологии от нищото.