29

Edna

преди 4 години

Хайде министри и депутати първи да си я инжектират, пример един вид да дадат......ха-хах, вярвате ли??

28

до 16

преди 4 години

хм, и аз четох нещо подобно но не се сещам каква беше, дали пък не беше противогрепнта..........

27

Анонимен

преди 4 години

въх с тва описание дал ша намерят доброволци - Боце да се включи кат доброволец та да рекламира българското ;) на всяка среща на ЕК

26

Анонимен

преди 4 години

До СвсЩото в Европейския Съюз този препарат е забранен за използване.

25

Анонимен

преди 4 години

Нито родна, нито безродна ще си поставя. Има задължителни ваксини, изследвани с години,преди да се приложат. Тях ги имаме всичките.Но тия новоизлюпени за по няколко месеца, дето ще ги поставят преди минималните брой и време изпитания - никога!

24

Напрееед

преди 4 години

Те от Харвард забиха с тази ваксина, но от БАН пердашат здраво напред. Сигурно ще включат като консултанти в проекта и капацитетите от СУ и Библиотекарския. Ако стане, ще грабнем нобеловите награди. Ако не стане, поне сме се опитали, нали така? Та колко точно струва на данъкоплатците този новаторски напън? И колко ваксини (за каквото и да е) имат към момента патентовани от БАН? Те ако могат да създават ваксини въобще нямаше да са на бюджетна издръжка

23

Анонимен

преди 4 години

Родна друг път,пратили са ви я от бандата на Бил Гейтс. Трябват цели 5 години,за да се направи ваксина работеща и невредяща на здравите хора,на които ще се постави. Няма ли кой да разследва как така за 3 месеца тези направиха ваксина ? Ваксинирайте се вие от БАН.

22

Анонимен

преди 4 години

До славянинГ-н Славянин, сменете името си. Не всички славяни са ид.иоти.

21

Свс

преди 4 години

Защо Аналгин хинин за износ има,а за българите,не!?

20

Анонимен

преди 4 години

До Браво!Вие сте биолог? Учен? Учен-биолог, който така и не знае какво е реномето на българската молекулярна биология, например, по света? Колко българи работят във водещи екипи? И колко водят международни проекти тук, от България?Уауууууу - очевидно сте огромен експерт, почитания ;)

19

славянин

преди 4 години

Родна или безродна ваксина в моето тяло повече няма да влезе, последната ваксина, която ми поставиха от задължителния имунизационен календар беше когато бях на 17 години, през далечната 1989-та! А че вирус може да издържи извън жива клетка часове, че и дни, както се твърди за този вирус, не е научна фантастика, а космическа лъжа, всеки който е посещавал часовете по биология в средното училище знае, че вирусите МОГАТ ДА СЪЩЕСТВУВАТ ЕДИНСТВЕНО В ЖИВА КЛЕТКА!

18

Браво!

преди 4 години

Адмирации за научните работници! Дано успеете и да дадете не само на България, но и на света така очакваната ваксина! Успех, работете здраво и безкористно, за да прославите вас и страната!

17

бил гейтс

преди 4 години

правя вируси и антивирусни програми / ваксини/ за хора и за компютри

16

бай х

преди 4 години

В Италия многото жертви се дължат на някаква ваксина която са им били през есента , и точно тези хора короната ги смазва

15

Хммм

преди 4 години

Стига бе! Кой измисли компютъра? Защо плюете, защо си мислите, че само световната финансова олигархия и едрият капитал във фармацията може да изобрети ваксина? Те искат да печелят милиарди и да имат монопол. Имаме безкрайно умни хора, наши деца печелят международни олимпиади, защо искате нашите учени да бягат в чужбина и чужди фирми да печелят от техния потенциал. Аз пък им пожелавам успех, да са живи и здрави и дано ваксината да е българска и да я изнасяме за целия свят.

14

Анонимен

преди 4 години

Масово сбъркана психика - всичко да се смята за далавера. Много лоша психика за едно общество. Но, комунизмът това култивира, а също и фасадната демокрация.

13

1244

преди 4 години

Кой, каквато иска ваксина да прави, само да НЕ Е задължителна!!!

12

Анонимен

преди 4 години

Така както се увеличи безработицата ще има много българи желаещи да пробват ваксината срещу заплащане.

11

Анонимен

преди 4 години

На Бил Гейтс ваксината, ако е бъгава като другите му творения, е по вероятно да се гътнем от нея или да се разболеем от нещо, след което ще ни се иска да не сме живи.

10

Анонимен

преди 4 години

До Браво!Защото ще направят нещо наречено ваксина и от това ще получат милиони левове понеже ще им гарантират бг пазара.