24

Анонимен

преди 4 години

Бабата ако ще да е направила акробатичен плонж в пътя на автомобила, шофьорката пак е виновна - не съобразена скорост, и то като е нямала видимост. ФАКТ.

23

Анонимен

преди 4 години

.при завой удря възрастната жена, внезапно пресичаща на необозначено място.....Този път основната вината не е на младата шофьорка, единственото за което би могло да се спори са нейните навременни реакции.

22

Totenkopf

преди 4 години

На 24 г с ягуар, умно и успяло момиче.

21

анонимен

преди 4 години

българите сте грубияни

20

Веско

преди 4 години

До inj HimikАйде по-серизно да подхвърляме числа. Вие ако сте на 24 години, демек 2-3 години на заплата, точно за "Ягуар" ли ще дадете 5000 лв? За данъците, ГО и подръжката на 20 годишна кола ще работи два месеца в годината. Много по-вероятно е колата да е подарък за заслуги!

19

Анонимен

преди 4 години

Необозначено и неразрешено място са различни неща.

18

до колегата

преди 4 години

Прав си и не си прав , не е лесно да учиш хора на 70г ,да пресичат , но също така в днешно време това не са толкова много години- Президента на щатите е над 70, Лорен Бъфет е на почти 90 , Амансио Ортега е над 80.... И са хора с много по-натоварено ежедневие от баба ти на село.

17

Професор Тюхчеф

преди 4 години

От пътното, кметството или който е отговорен, да вземат да прегледат пешаходни пътеки, светофари, кръстовища и да направят нещо , за избягване на конфликтни ситуации, не смятам че е нормално в 21-ви век, да си рискуваш живота с ляв завой на натоварен булевард, или на неосветена "зебра" , или на светофар даващ зелено за пешаходци и автомобили завиващи на ляво/дясно.

16

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 12"При остър завой"При остър завой не летиш с 80. Даже и с 50 не летиш. Пак експерти.

15

хахавелници

преди 4 години

Тоя ''Ягуар'' сигурно е набор на шофьорката. Старците си пресичат където поискат, дори и в София пресичат на големите булеварди през мантинелите.

14

Тиква

преди 4 години

Шофьорката, има операция на главата и тялото със силикон, обаче доктори забравиха да и сложат поне мозък, от Жабата.

13

do 1

преди 4 години

ами някои пеят чалга, други свирят на кавал. така е в тая държава

12

Waffen SS

преди 4 години

"лек автомобил "Ягуар", управляван от 24-годишна жена, при завой удря възрастната жена".Разбира се ,че ще е "Ягуар",няма да е "Пежо 106".Друго си е чувството за недосегаемост

11

Анонимен

преди 4 години

До Сп???нсДа, да. Ще научиш почти 80 годишна старица със забавени реакции, рефлекси, зрение, слух...да пресича безопасно...истината е, че 70 кг човек нямат шанс срещу 1 тон ламарини. Малко отговорност трябва. Сега аз не искам да философствам, но все си мисля, че при остър завой с намалена видимост навлизаш по-внимателно и блъснатия няма да е с опасност за живота.

10

Сп???нс

преди 4 години

Хахахахаа , матряла от ден на ден е все по първосигнален. Щом прочете "Ягуар" и си представя новия F-PACE и започва да сее жлъч, пуснете си търсачката в мобайлето и ще видите че имаш десетки обяви за под 3000лв. Виж научете бабите си да се оглеждат по 2 пъти и да пресичат на безопасни места.

9

Мат'ряла

преди 4 години

До Анонимен 8И ти, като един истински обективен съдник реши, без да знаеш грам подробности, че шофьорката е виновна. Много е важно да говорим от последна инстанция, като Богове.

8

inj Himik

преди 4 години

До АнонименНе се афектирай от марката, най-вероятно става въпрос за кола до 5хил лв. То това им е работата на журналята, да ви trigger-ват с такива теми.

7

Анонимен

преди 4 години

Важно е уточнението-жената ВНЕЗАПНО Е ПРЕСИЧАЛА НА НЕОБОЗНАЧЕНО МЯСТО.Хоп, сега бабата ще е виновна, а невинната девочка с Ягуара...ми тя милата просто си е завивала...

6

Анонимен

преди 4 години

Да не е пристигала от Пловдив, пияна?

5

Анонимен

преди 4 години

И как точна млада шофьорка на Ягуар си го е купила на 24г?На кой е дъщеря, баща и има ли къща за гости или завод купен за 1 лв?