89

еха

преди 3 години

До @ @ @Този *** не е спрял да приказва глупости и да се излага.Аз такъв глупав човек не съм виждал много отдавна ама то заради такива стават войните - *** псевдо-генерали ... кухи *** дето само за нивата стават

88

сара

преди 3 години

Хайде, макар и в това форумно блато - подкрепете една достойна позиция. Ако го мислите - напишете го. Иначе ще мислят вместо вас.

87

сара

преди 3 години

До @ @ @Когато казваше каквото и да било искахте да се скрие - сега пък не бил казвал нищо. Който разбрал - разбрал. То не всеки има багаж и гънки.

86

да,да ама не

преди 3 години

До Чели ли сте закона?Моля погледни на какво залагам - "доправяния" на закона не по-малко от 17!"Бързата работа - срам за майстора! Това е!Сега този закон ще го разкъсат като ***++++муна вестник!

85

Анонимен

преди 3 години

И аз също подкрепям предидента Румен Радев, пък ако щат тpoловете да се пукат от яд...

84

Анонимен

преди 3 години

До ББАз също го харесвам,мисля,че е достоен президент!

83

ББ

преди 3 години

само да напомня да самозабравилите се 3 гробарски трола...това е Моят Президент...Президента на Родината ми избран мажоритарно от над 2 милиона свободни мои братя имащи смелостта да не вземат пари за цецка,пилот,жертвал живота си безброй пъти,учил в ВВА в бедна Америка,владеещ няколко езика,справедлив човек и Родолюбец...няма офшорки,няма къщи в чужбина,нява приятели забогатели от грабежи над наши сънародници...Моят Президент

82

Анонимен

преди 3 години

Този наистина се оказа нереално глупав. Как можахме да го изберем за президент не ми е ясно. Той е просто една маша твърде злобна и отмъстителна но за България това никак не е добре. Защото тук не става въпрос за махленска караница. Няма нещо което да се е направило в тази държава и той да го е подкрепил. И то защо - защото има лично отношение към ББ. Това президентско поведение ли е? Съмнявам се.

81

Мъпет шоу

преди 3 години

Народа трябва да е единен за справяне с пандемията. Ако народа ни се състоеше Копейки и Резиденти, щеше да цари пълно синхрон в пошлостта на намеренията и действията им. Както и на тъжния им край. Боже, боже, колко мъка има в света на кукления театър. Отвън го гледаш се движи като истински човек, а погледнато отзад - някой си наврял ръката през задните бузи на куклата и й управоява движенията.

80

Анонимен

преди 3 години

В цяла Европа се въведоха карантинни мерки от правителствата, но не съм чул някой друг президент да коментира негативно тези мерки, или да слага вето на законопроекти свързани с това,..дори и в страните които пострадаха най-много от короната. Нашата "зла свекърва" не може да не се изтруса на метеното. Какъв синхрон между Копейкин и Резидента. Скоро и рейтинга им ще изравни клонейки към 0,0.

79

Има срок

преди 3 години

До Истуканот 14 май до 14 юни 2020 г.

78

Чели ли сте закона?

преди 3 години

Наказания, глоби, орязани права и какви ли не коментари а искането е само за един чл. 63, ал.2-7.Ако КС обяви като противоконституционни ал.2 до 7 какво правим с останалите алинеи и с целия Закон.Значи по чл.63, ал. 1 ще имаме "извънредна епидемиологична обстановка" а с отмяната на ал.2 до 7 няма да има процедура в държавата как да се действа при такава опасност.Някой може ли да обясни как държавата ще се предпази от опасността ако КС отмени тези алинеи?Ще има опасност и всеки ще се спасява сам?

77

Анонимен

преди 3 години

Няма никакво значение какво и защо сезира радеф. Важното е, че е против правителството и генерал Борисов. И поредна възможност да насъска част от хората срещу друга част от хората.

76

Анонимен

преди 3 години

Oграничаването на здрави хора е незаконно. Налагането на наказания и глоби на само част от нарушителите е незаконно.

75

Истукан

преди 3 години

Трябва да има срок задължително за това извънредно положение, не може правителството да се възползва от това подчинение на народа и да се гаври с него докато им изтече мандата. Ще искат пак на власт, ама вече ще бъдат отрязани. На хората им писна от тях.

74

анонимен

преди 3 години

Какъв срок бе президенте?! Никой не зане как ще се развие по-нататък този вирус, а Вие искате срокове?! Ама, ако пипнете тази зараза, друга песен ще пеете!

73

ГОВОРИ ТИХО!!!

преди 3 години

До 77 ! Да не говори за историята на БКП , тя е написана с кръвта на хилядите избити ,без съд и присъда българи , от самата върхушка на БКП , нечовешка , кървава история ! 77 - ПАРЛА ПЮЛ ПИАНО !!! Погледни на кого са изцапани ръцете с кръв , на ГЕГБ , или на БКП , защото на 05. 05. 2000 година , тази партия е забранена със закон ! Малко четеш 77, малко и много жалко за теб самия! "НИКОЙ НЕ Е ЗАБРАВЕН ... "!

72

Анонимен

преди 3 години

До селянин от хасковскоПрочел е! Ако не той лично-има си съветници! Ако не си разбрал в случая ги остави да се наиграят и сега им пуска тежката юридическа артилерия!Дадоха му такава възможност и бъди сигурен - няма да пропусне!Да се надупиш сам да ти бият шута! Това по Хасковско как му казвате!?

71

да,да ама не

преди 3 години

До Анонимен 74"генералът не е спал сигурно от 2 месеца"Това сериозно ли!?

70

да,да ама не

преди 3 години

До ПешоПървата обява беше:"Готвим нов закон!"Закона стана нещо като тюрлюгювеч! Зле и набързо "сготвен", гласуван в НС и публикуван в извънредно издание на Държавен вестник!Обявил съм залагане - колко "доправяния" ще претърпи закона - аз залагам на над 17!? Да бяха прочели закона за защита на населението от бедствия и аварии; тоя пък закон колко е доправян - можеше и да не бързат толкова!Факт е - дадоха на РР прекрасна възможност за изява!