389

Баи

преди 3 години

Ебаваите се вие като ви резне коронягата и ви турят - маркучето друга песен ще запеете

388

Без

преди 3 години

Тъй като май ми изтриха коментара, ще го кажа пак - в сайта на НСИ има хубава графика за брой умряли хора по месеци и седмици за 2019 и 2020 година. Графиката дава информацията за двете години, насложена едно върху друго, и там се вижда, че до април включитлено броя смъртни случаи миналата година е бил по-голям то тази година. Информирайте се, тя информацията си е там и е официална. Просто не е удобно да се говори за нея.

387

ПроСоТо

преди 3 години

яко се дъни женерала,24/7....и тоя го подмятат за бъдещ "политик",едва ли не и "президент"..?!?!

386

да,да ама не

преди 3 години

До Резил - пълен!!!И да реве пред Дойче .... , че го заплашвали с убийство можа!

385

Pernik

преди 3 години

Починалите от рак, инфаркт, инсулт и особенно тези в катастрофи също можеха да поживеят още дълго...., гос`ин Генерал "30 сребърника"

384

Анонимен

преди 3 години

До Резил - пълен!!!Сега гледах тази част където казва,че очаква много хора да умрат, и като дете се обижда незнайно на какво и прекъсва интервюто. Не се аргументира,не казва на базата на какво прави тези заключения,и така се получава,че внася психоза,и е разочарован,че до сега не измря народа масово. Ужасно е това,което прави този човек.

383

Съгласен,чух го

преди 3 години

До Резил - пълен!!!Личи си,че са преятели с тулупа.Ти от таксито къде си тръгнала,***...и Очаквам да измрат много хора,яко да измрат...Това са думи на лекар и кавалер...

382

Резил - пълен!!!

преди 3 години

Много се изложи плешивия ненормалник на интервюто с Бенатова.Това е подсъдно и е психически тормоз! Много хора с по- лабилна психика наистина може да умрат от нерви, психясване, депресии и паник атаки, тоя набеден лекар не го ли знае?????Като си се изтъпанил пред микрофона - ще отговаряш и ще се държиш мъжки!СРАМОТА, И ТОВА МИ БИЛО ЛЕКАР ДАЛ ХИПОКРАТОВА КЛЕТВА!!!!

381

тест

преди 3 години

1.Плеш (+)2.Суперплеш (-)

380

Да, ....

преди 3 години

Аз имам доброто намерение дълги, дълги години да живея, например да стигна до 175 ... години!Теоретично, ако и пра-пра-баба/дядо и т.н. са все още живи, ех, каква трапеза можехме да врътнем, например за Велик ден....теоретично, ако лекарите бяха на ниво, да работят, а не обикалят по няколко пъти на ден медиите, нали си представяте какво щеше да стане с нас? Тогава щяхме да живеем наистина дълго, безпроблемно ..Сега този головко ни дрънка глупости и ни дават акъл ..! Благодаря.

379

Анонимен

преди 3 години

това ми звучи като оният лаф АКО НЕ БЕШЕ УМРЯЛ ЩЕШЕ ДА ЖИВЕЕ ОЩЕ

378

niki

преди 3 години

Милен Цветков и той можеше да живее с години. Както и много хора, починали от грип през годините. Генерал да ти говори какво е можело да стане преме?! Тоя *** го гласят да прави партия, за това е толкова много рекламата. На това отгоре е същото изпражнение като сегашния ни министър председател.

377

Анонимен

преди 3 години

Гледайте му интервюто с Бенатова -абсолютен ***

376

може ли

преди 3 години

Дайте броя на починалите за същия период през миналата година.

375

Анонимен

преди 3 години

Събуди се племе заспало, не виждаш ли как те лъжат всеки ден...

374

Анонимен

преди 3 години

До ДодоВземи си хапчетата, това че ти плащат стинки, не значи че те карат да пишеш истина..

373

Анонимен

преди 3 години

Кой е този и базирано на кои данни продължава да лъже и плаши населението? А и кои са мотивите, внезапно правителство което никога не се е грижило за българите и тяхното здраве изведнъж много се загрижи. Много мирише на поредната партенка.

372

Мутафчийски

преди 3 години

Яко ще ***!

371

Ядосан

преди 3 години

В америка имам личен лекар, който е бил военен епедимиолог над 20 г. служил по различни горещи точки. Той ми каза следното:Ако те боли гърло вземи нещо за гърло, ако имаш кашлица за кашлица ако имаш възпаления вземи многоспектърен антибиотик, не се тревожи за вирусите, има на година стотици и хиляди нови вируси сред хората, повечето хора се справят с тях.Вие си правете извода, кой какво и защо....

370

ББ

преди 3 години

До Додосъгласен съм с теб,то нали така направиха с едни златки и азизовци,аверите с тв-та,*** по медиите...и звезди...гаврите се с човека като го използвате...стотици използва бойко....селски убавец ,продължавате на инат и от алчност да пренебрегвате стремежа на хората към с праведливост и оцеляване..аз виждам апокалипсиса...въпрос на време е...проблема е,че вие не го виждате и продължавате да отваряте офшорни...ще опустеят