24

факти

преди 3 години

Когато Иля Мечников,началото на 20 век дошъл в България,бил поразен от факта ,че всеки четвърти е столетник.Започнал да търси отговора в начина на хранене и така открил полезните свойства на българското кисело мляко.Бактерията предизвикваща ферментацията ,той нарекъл-,,бацилиус болгарикус".В тази история можем да съдим за продължителноста на живота по това време в БГ.Статистически обаче се отчита друго,заради жертвите дадени по време на войните по това време-Първата и Междусъюзническата войни

23

до 23 от славянин

преди 3 години

''Ми те и шаолинските монаси умират и то по-млади от много такива дето само маат луканки цел живот така че.''Всички умираме, само че шаолинските монаси не само че не умират млади, ами и не умират от инфекции и останалите масово разпространени заболявания сред ''цивилизованите'' и обгрижвани от модерната хипер хай технологична медицина скара-бираджии!

22

Е и?

преди 3 години

Ми те и шаолинските монаси умират и то по-млади от много такива дето само маат луканки цел живот така че.

21

славянин

преди 3 години

Вие с ''всесилните'' антибиотици не можахте да заличите бактериалните инфекции, че ще заличите вирусните!? Докого ще халюцинирате, че сте над Природата!? Единственото справяне с инфекциите и въобще с болестите е познаване на космическите и природните закони и спазването им, никакъв друг начин няма! НЯКОЙ ВЯРВА ЛИ, ЧЕ ЕДИН ИНДИЙСКИ ИЛИ КАКЪВТО И ДА Е ИСТИНСКИ ЙОГА ИЛИ ШАОЛИНСКИ МОНАХ НАПРИМЕР, ЩЕ УМРЕ ОТ ИНФЕКЦИЯ!?

20

Анонимен

преди 3 години

А бе не знам дали ще са жълти или черни но едно е факт евреин азиатец няма.

19

Анонимен

преди 3 години

То вече понятие европеец почти несъществува.

18

След време

преди 3 години

До Ха ха хаЧовекът е биологичен вид, за която са характерни общи характеристики като жълта кожа, дръпнати очи, черна коса В някои части на планетата все още живеят индивиди с черна кожа. На места, особено в планинските райони, са се запазили изолирани колонии от примитивната "европеидна раса". Световното правителство предприема мерки за защита на тези реликтни популации.

17

Курти

преди 3 години

Дали нарочно сте написали това манипулативно заглавие не знам ама сте си простички парчета да знаете

16

дядо Пенс

преди 3 години

Кобурги,Борисовци,Гешевци,Цацо ди цуци Цаци и тем подобни...

15

дядо Пенс

преди 3 години

Защо мислите ,че българинът не се страхува от коронавируса ? Защото е ***? НЕ !!! Защото е глупав ? НЕ !!!Защото е егоист ? НЕ ! Защото го докараха до просешка тояга...Защото е болен и не може да се лекува...Защото прогонихте 2 500 000 от децата му в чужбина...И затова не се страхува нито от вирус,нито от извънредно положение и полицейска репресия...Защото освен смъртта не му оставихте избор...Всички ,които го управлявате 31 години вече...БСП,СДС,ДПС,НДСВ,ГЕРБ...Станишевци,Ниновци,Костовци,

14

Анонимен

преди 3 години

До Ха ха хаАми те азиатците и без това ясно доминират в процентно отношение. Престанете да се залъгвате. Европейците в перспектива в най-добрия случай е "локална сила".

13

анонимен

преди 3 години

До ненор ...... отворете интернет 1960г населението е 3 032 милярда а сега е 7 700 милярда

12

Ха ха ха

преди 3 години

Азиатците са ясни с комплекс за малоценност иска да доминират над Света.

11

Анонимен

преди 3 години

До ИзвънземноТочно обратното казват, че не е заличен. Ама пустото желание да си контра ...

10

Извънземно

преди 3 години

Че кога ХИВ е бил заличен Африка е пълна с позитивни Латинска Америка също.Не се научиха простите човеци че една лъжа повторена трилион пъти не става истина.

9

Анонимен

преди 3 години

Китай 1.5 млрд население Германия с 80млн САЩ с 330 млн.1.5 млрд това е лудост.

8

Анонимен

преди 3 години

И ако нараства продължителността на живот в най-бедните региони с най-висока раждаемост Светът ще стане супер пренаселен и как си я представяте тая работа.

7

Дядо Вангелий

преди 3 години

Да ама заради HIV едно време нямаше въвеждане на мерки за социална дистанция

6

Анонимен

преди 3 години

СЗО=ШиЗиО

5

Христо Христов

преди 3 години

СЗО да се заеме малко и с намаляването на раждаемостта...