13

Баи

преди 4 години

Засега наи вероятен е - италианският сценарии според мен

12

Анонимен

преди 4 години

3,Луд ли си? 10% от населението значи всеки десети. Искаш при сигурно 100 човека, които са ти преки контакти, да загубиш 10 от тях- брат или сестра, приятел, колега, родител, дете, съсед? През 1918 са били 50 000 000 от милиард и нещо население- под 5%, и е било нещо, което се помни с поколения. Майка ми е имала сестра умряла от онзи грип.Иначе в момента, че е щуро всичко, щуро е. Просто математиката ти е да не казвам каква.

11

Анонимен

преди 4 години

Когато се замислим, защо по 300 души умират на ден в БГ, вместо да се побъркваме по причината на евентуално 1 на ден, ще можем да кажем, че сме нация. В момента сме един фарс и лицемерие.А за недишащия - 80% не го усещат, прав е човекът. То и от ужилване от пчеличка може да не дишаш - да ги избием ли или да си седим вкъщи няколко години?

10

Анонимен

преди 4 години

Тоя вирус се оказа опасен за около 20% от хората,80% даже не усещат,че го носят.Каква пандемия какви 5лв?Накрая се усетиха да гледат колко са починали миналата година по това време и тази и разбраха,че няма нищо страшно.Остана обаче проблема с големите пари,които в паниката бяха гласувани от всички правителства.Дявола пак се оказа в детаилите и в едни пари,които трябва да се усвоят.

9

информиран

преди 4 години

Витанов си разбира от работата. Де да имаше в БАН повече като него.

8

Анонимен

преди 4 години

Професора е прав- от всеки от нас зависи дали проклетия му вирус ще намира още нови жертви, или ако не му дадем такива САМИЯ той ще пукне! Аз съм за второто и смятам, че всеки разумен е това пандемията да си иде!

7

Анонимен

преди 4 години

до края на юли сме приключили с вируса, споко, като цяла в света се наблюдава намаляване на броя заразени, смъртността също пада, има начало има и край. Накрая и от ваксина няма да има нужда!

6

Анонимен

преди 4 години

Долу Мутрата!

5

Анонимен

преди 4 години

ДА ЖИВЕЕ НАШИЯТ УМЕН И СМЕЛ ВОЖД И УЧИТЕЛ, НАШИЯТ МЪДЪР НАСТАВНИК И ГРИЖОВЕН ВОДАЧ БОЙКО БОРИСОВ!

4

Анонимен

преди 4 години

Какво може да стане след като един ден ей така ни наредиха да се смекчат всички мерки, без да има видимо намаляване на болните поне тук.

3

Анонимен

преди 4 години

Бай *** все най-компетентен, все най-знае, а после другите му все виновни,че живее зле и не става за нищо.

2

Анонимен

преди 4 години

Короновируса ще се развива по сценария ,написан от Шайката и спуснатите опорни точки от влестелините им ,когато поискат и както поискат .

1

MaйMyната

преди 4 години

Професор Витанов е в полудиво състояние, и пише по нареждане на властите