9

Анонимен

преди 4 години

В нашата болница се очаква Здр. Каса да НЕ плати голяма част от изследванията. Два месеца пациентите идваха от РЗИ само с по три имена, а сега Касата иска да им се пишат ЕГН, УИН на изпращащ лекар и още доста неща, които няма откъде да се вземат вече.Казват, че при "неправилно попълнен документ" няма да платят.

8

Анонимен

преди 4 години

Какво стана с онзи 1 милиард лева, усвоен от Дянкое преди години. Тогава беше осъден мс да върне парите. Та къде са парите!

7

Анонимен

преди 4 години

България е Царството на Гологлавите - Гешев, Борисов, Радев, Мутафчийски, Слави Трифонов, Цветанов, главсека на МВР, Венци Стефанов, Боби Михайлов(той поне се крие с перуки), Емо Чолаков, даже този Цитиридис по БТВ...

6

Пижо

преди 4 години

Голяма драма! Борисов опука 7,5 млрд. за наши фирми и кметове, за бонуси на 80 хил. полицаи и за измислената схема 60/40, от която се нагрухаха фирми, по списък, одобрен от него, но не и работещите в тези фирми, НОИ заревал за някакви си 700 хил.лв.!

5

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен Ново пет! Лечение на вирус ? Ами то вирус не се лекува ,няма лекарства за вирус .Измислиха ,някаква нова медицина . Пак прикриват грабежите, с нови умотворения . .

4

До в Испания

преди 4 години

Значи, Испания е най-тежко засегната от коронавируса и е нормално толкова да даде. Сега, икономиката на Испания е кръгла нула и от 30% безработица, скоро ще стане 60. Да ми хвалиш най-бедната държава в стара европа е просто смешно.

3

Анонимен

преди 4 години

Да направят сметка колко са изхарчили за лечението на паразитиращите римляни и тогава да се оплакват!Изедници!

2

В Испания

преди 4 години

са похарпили за Короната 15млрд дали седнаха да реват??? Дали искат от някой гражданин да си плаща??? НЕ. Безплатно здравеопзване, пращане по поща по 4 маски на домакинство и безплатни маски от аптеката срещу показване на здравната си карта!!!!!! БЪЛГАРИЯ Е ПАРОДИЯ НА ДЪРЖАВА, УПРАВЛЯВАНА ОТ ТОЛУПА ПЕЕВСКИ, ДОМУСА И БОКО МУТРАТА!!!!!!

1

Анонимен

преди 4 години

Интересно, за какво се плаща, като лечение няма, ваксина няма?!Или на гербаджиите им хареса да крадат пари и да държат народа у тях си?