11

гого

преди 4 години

ББ това не го вълнува,щот той не чете...........

10

Анонимен

преди 4 години

Защо въобще хората все още копуват книги като има елекронни книги и повечето от тях са безплатни?

9

Анонимен

преди 4 години

Прекалено са надути цените на книгите. Поне на тези, от които се интересувам. Като че ли сме в Средновековието и хартията е лукс. Има интересни заглавия, но четенето се превърна в скъпо удоволствие.

8

кака Пенка

преди 4 години

До Анонимен 8Не се притеснявай! Ти от нищо няма да поумнееш, щом досега не си се научил да пишеш грамотно.

7

Ванката

преди 4 години

Емм ... сори, ама има милиони безплатни електронни книги. Аз лично, откакто ползвам е-четец, не съм купувал нито една книга. Спестил съм поне 10 бона. Съдбата на хартиената книга ще е като тази на вестника.

6

Анонимен

преди 4 години

Днес да четеш няма да поумнееш ще те измамят не челите и 1 книга.

5

Драго

преди 4 години

Ай стига с тия глупости начи. Книгите са отживелица, от предишното поколение (което вече е с един крак в гроба). Кат излизаш с яки пичета, да не мислиш, че на некоя и дреме какво и дали си чел?! Важното е да имаш яка кола и пачка (евентуално - и голям ***)!

4

Анонимен

преди 4 години

То при изолация, ако хората не са хванали да четат книги, едва ли ще го направят като отворят границите, хотелите и кръчмите.

3

Пълни глупости

преди 4 години

Книгите не се развалят. Но и това е измиращ и неспасяем сектор защото всеки вече чете електронни книги на чужди езици. Аз в книжарница не съм влизала от много години. И няма и да влезна като мога да си купя директно от Kindle устройството книги на английски. Но БГ писателите реват, имат се за интелектуалци и си искат някой да ги издържа на хранилка като по бай Тошовото време, а те да се правят на дисиденти

2

Анонимен

преди 4 години

"Загубите в книжния сектор заради кризата - между 50 и 70%"С премиер еднокнижник е чудно как въобще имаме книжен сектор...

1

Анонимен

преди 4 години

Добре де, хората като са си вкъщи се предполага че даже четат повече книги. Пък и книжарниците работят. Не разбирам защо и как им се отразява коронакризата. А повечето от новите безработни, довчерашни гастери и без това не четат много-много.